>

Energie besparen

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Investeren in een schonere toekomst.

Voor ondernemers is het wettelijk verplicht, maar ook zinvol om goed te kijken naar de mogelijkheden voor energiebesparing. Hier zijn vaak investeringen voor nodig die in een aantal jaren kunnen worden terugverdiend.
Een win-win situatie.


Rotterdam zet in op energiebesparing bij particulieren, maar ook voor ondernemers kunnen de maatregelen interessant zijn. Bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen, het aanleggen van een groen dak of het isoleren van uw pand. In sommige gevallen is er subsidie beschikbaar. De gemeente Rotterdam ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven en instellingen om te verduurzamen en energie te besparen. Dit doet we door het geven van informatie over bijvoorbeeld circulair ondernemen en inspirerende voorbeelden te delen.

De rijksoverheid biedt in sommige gevallen de mogelijkheid voor financiële ondersteuning bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Daarnaast laten zij ook voorbeelden zien en geven zij tips over hoe u als ondernemen kunt besparen op het verbruik van uw energie.