>
Foto: Gemeente Rotterdam

SpotRotterdam helpt klanten hun bezoek op een rustig moment te plannen

26 oktober 2020

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Met de druktemeter SpotRotterdam wil de gemeente Rotterdammers en bezoekers van Rotterdam helpen om hun winkelbezoek op een rustig moment te doen. Zo kunnen ze binnen de geldende coronamaatregelen op een verantwoorde manier hun boodschappen doen. SpotRotterdam wil spreiding van de bezoeken zoveel mogelijk bevorderen.

We beseffen dat het voor winkeliers lastig is om met alle coronamaatregelen een bedrijf draaiende te houden. Met SpotRotterdam hopen we dat bezoekers kiezen voor een rustig moment om te komen shoppen. Niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook zodat het makkelijker is voor ondernemers om de maatregelen te kunnen naleven. SpotRotterdam is een real-time druktemeter waarmee bewoners en bezoekers live kunnen zien hoe rustig of druk het is op openbare plekken in en rond de stad.

Toolkit voor ondernemers

Met de toolkit voor ondernemers kun je SpotRotterdam onder de aandacht van je klanten brengen. Download de uitingen en gebruik ze voor social media, je nieuwsbrief of website. Ook zijn er flyers beschikbaar voor je winkel. Stuur een mailtje naar info@SpotRotterdam.nl als je een stapel flyers wilt ontvangen. Mis je nog iets? Laat het ons weten via hetzelfde mailadres!

Screenshots SpotRotterdam

Waar vind je SpotRotterdam en hoe werkt het?

Je vindt SpotRotterdam op www.SpotRotterdam.nl. Heel simpel. Met SpotRotterdam zoek je eenvoudig op categorieën zoals horeca of parken, je favoriete plek of gebied. SpotRotterdam werkt op je smartphone en op je computer. Is een gebied groen, dan zijn er weinig mensen. Is een gebied groen met donkerblauwe stippen dan zijn er redelijk wat mensen. Is een gebied donkerblauw, dan zijn er veel mensen.

Geef vooral jouw feedback door!

We zetten SpotRotterdam in om ondernemers in coronatijd te ondersteunen. We horen dan ook graag van je hoe we SpotRotterdam kunnen verbeteren. Herken je het druktebeeld dat SpotRotterdam geeft van het gebied waar jij bent gevestigd? Je kunt feedback geven via de ‘i’ bij de aangegeven drukte. Suggesties en opmerkingen kun je mailen naar info@SpotRotterdam.nl.