40 jaar Ondernemersbalie: podcast aflevering met iTanks

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Maritiem
    • Ondernemerschap
    • Regelen

In het kader van 40 jaar Ondernemersbalie gingen Arne Heutink (Team Manager Ontwikkeling Economie Haven) en Paul Martijnse (Opgavemanager Vitaal MKB), van de gemeente Rotterdam afdeling Economie, in gesprek met iTanks. In de podcastaflevering vertellen Arne en Paul over hoe zij met de collega’s van de Ondernemersbalie bedrijven van allerlei groottes en pluimage helpen met hun vragen.

portret van Arne Heutink en Paul Martijnse in gesprek met iTanks

Afhankelijk van wat de ondernemer nodig heeft, helpt de balie onder het mom: Jij vraagt, wij vinden het antwoord”.

Paul Martijnse, opgavemanager Vitaal mkb gemeente Rotterdam

De Innovatie Delegatie is één van de podcastreeksen van iTanks. In een serie genaamd Innovatiekracht, komen de gezamenlijke uitdagingen van de Zuid-Hollandse Industrie ter sprake. En hoe partijen uit het innovatie ecosysteem daar aan werken.

Podcast luisteren?

Klik op één van de volgende links:

Spotify
Apple Podcasts
Podbean

iTanks

Innovatiemotor van de havengebieden, iTanks, staat voor verbinden en vernieuwen door innovatie en oplossingen. iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. iTanks verbindt bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar. En introduceert deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovatie van binnen en buiten de sector.

40 jaar Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie in Rotterdam bestaat 40 jaar. Wat 40 jaar geleden begon aan een bureau in het toenmalige Hulp en Informatiecentrum in de Bibliotheek in Rotterdam, is uitgegroeid tot een balie in de Kamer van Koophandel. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. Gedurende het jubileumjaar zijn er meerdere evenementen die in het teken staan van ondernemersdienstverlening.

Meer weten over de Ondernemersbalie en hoe zij ondernemers helpen met vraagstukken? Kijk op de ondernemersbalie voor meer informatie.

Deel deze pagina