>

Wie wordt de MKB-vriendelijkste gemeente van 2020?

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ook dit jaar doet de gemeente Rotterdam mee aan de verkiezing van de MKB-vriendelijkste gemeente.

Het stimuleren van lokale ondernemers is voor gemeenten nu belangrijker dan ooit: juist in deze coronatijd valt het verschil te maken. Maar in hoeverre slagen gemeenten hierin? In hoeverre slaagt Rotterdam hierin? Dat willen we graag weten. Om die reden doet de gemeente Rotterdam ook dit jaar mee met de verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente.

Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt eens per twee jaar gehouden en wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Het jaar 2020 staat logischerwijs in het teken van de coronacrisis. Voor deze editie is daarom de vragenlijst geactualiseerd en is er een speciale coronamodule aan toegevoegd. Deze coronamodule richt zich op hoe gemeenten en ondernemers gezamenlijk uit de crisis (kunnen) komen en hoe ondernemers de inspanningen en acties vanuit de gemeente ervaren en waarderen.

Enquete dienstverlening aan ondernemers

Tegelijkertijd zijn we benieuwd hoe ondernemers de dienstverlening van de gemeente Rotterdam ervaren? En wat de gemeente concreet kan doen voor ondernemers. Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Rotterdam is. Via https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/rotterdam kom je bij een digitale enquête. De enquête koste 5 minuten van de tijd en is volledig anoniem en vertrouwelijk. In het najaar wordt de uitslag bekend.