>

Ondernemers kunnen Tozo 4 aanvragen

1 april

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aanvragen Tozo 4 vanaf nu mogelijk

Vanaf nu kunnen ondernemers Tozo 4 bij de gemeente Rotterdam aanvragen. Tozo is een tijdelijke regeling van de overheid en helpt ondernemers met de financiële gevolgen van het coronavirus.

Je kunt van april tot en met juni 2021 een uitkering levensonderhoud en/of een eenmalige lening voor bedrijfskapitaal aanvragen. De voorwaarden voor Tozo 4 zijn hetzelfde als bij Tozo 3. Zo telt onder andere het inkomen van jouw eventuele partner mee. En er wordt niet getoetst op ‘beschikbare geldmiddelen’. De Tozo wordt níet automatisch verlengd. Dus als je eerder al Tozo kreeg, moet je opnieuw aanvragen.

Aanvragen

Tozo 4 vraag je aan via het digitale aanvraagformulier op www.rotterdam.nl/tozo. Je kunt de uitkering levensonderhoud met terugwerkende kracht aanvragen vanaf de 1e van de voorafgaande maand, behalve in april. Dien je op 15 april 2021 een aanvraag in? Dan kun je de uitkering aanvragen vanaf april. Dien je op 25 mei 2021 een aanvraag in? Dan kunt u de uitkering aanvragen vanaf april. Dien je 8 juni een aanvraag in? Dan kun je de uitkering aanvragen vanaf mei.

Meer weten?

Meer informatie over de voorwaarden, het aanvraagformulier en veelgestelde vragen: www.rotterdam.nl/tozo.