>

Als startup kans maken op prijs twv 42.000 euro?

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ben je een startup en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Schrijf je dan voor zondag 12 mei in voor Startup Funding Event dat op 6 juni om 16.00 uur plaatsvindt in De Doelen Rotterdam.

Het idee van het Startup Funding Event: bekende ondernemers én inspirerende startups krijgen het podium om hun verhaal te vertellen. Sprekers zijn onder andere Evert Jaap Lugt, Managing Director van YES! Delft, Laura Nuhaan, Executive Digital Advisor bij Microsoft en Mattijs ten Brink, de CEO van Transavia. Het publiek kan zich verder voorbereiden op een evenement vol inspiratie, nieuwe ideeën en ongelofelijk enthousiaste sprekers. Die zullen alles uit de kast halen om hun publiek te boeien, alle startups op het podium maken namelijk kans op een prijs ter waarde van 42.000 euro in promotiematerialen, coaching en trainingen. De top 20 ontvangt bovendien een verrassing.

Criteria voor startups om mee te doen

De criteria om mee te doen zijn eenvoudig:
1) Je bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
2) Jouw concept heeft gevolgen voor human life.

Tickets en inschrijven

Meer informatie en gratis tickets via www.startupfundingevent.com. Startups die mee willen pitchen kunnen zich nog tot zondag 12 mei aanmelden via www.startupfundingevent.com/startup-application.