Joline Jolink in Economische Verkenning Rotterdam 2022

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Circulair
    • Duurzaamheid
    • EVR

Joline Jolink, modeontwerper en eigenaar van Joline Jolink Duurzame mode, is aan het programma van de Economische Verkenning Rotterdam (EVR) op 8 maart toegevoegd. In haar kleding maakt Joline gebruik van gerecyclede materialen. Ze maakt vegan sneakers en doet niet aan uitverkoop. Benieuwd naar wat haar beweegredenen voor en ervaring met een duurzaam modemerk zijn? Aan tafel bij de EVR praat ze er met gastheer Geert Maarse en andere Rotterdamse circulaire ondernemers over.

Modeontwerper en ondernemer
Joline Jolink

Economische kerngegevens Rotterdam en regio

De EVR geeft inzicht in de belangrijkste cijfers, trends en ontwikkelingen van de Rotterdamse economie. Tijdens het live event op 8 maart wordt over de belangrijkste uitkomsten van de EVR gesproken met de onderzoekers van de EVR, wethouder economie, wijken en kleine kernen Roos Vermeij en Rotterdamse ondernemers. De EVR is een onmisbare informatiebron voor bestuurders, ondernemers, studenten en beleidsmakers die zich bezighouden met de ontwikkeling van de Rotterdamse economie.

Online event

Dit jaar volg je de EVR wederom online vanaf de bank of achter je bureau vanuit huis. Het belooft een inspirerende middag te worden waarop de laatste cijfers, trends, ontwikkelingen en andere belangrijke kerngegevens van de Rotterdamse economie bekend worden gemaakt. Rotterdamse ondernemers delen hun ervaring met circulair ondernemen en bieden u een kijkje in hun plannen voor de toekomst. Samen met wethouder economie Roos Vermeij en onderzoekers van de EVR praat presentator Geert Maarse je weer helemaal bij over de stand van zaken van de economie. De EVR is een uitgave van de gemeente Rotterdam en komt tot stand met diverse bijdragen van verschillende partners.

Na de presentatie van de EVR is er een Q & A met de onderzoekers. Je kunt dan via de chat bij de livestream je vraag aan de deskundigen stellen.

Meld je aan

Nog geen uitnodiging voor de EVR ontvangen? Meld je aan via EVR@rotterdam.nl. Binnenkort worden de andere Rotterdamse ondernemers die deelnemen aan de EVR bekendgemaakt op www.evr010.nl. Overig nieuws over circulair ondernemerschap is altijd terug te vinden op www.ondernemen010.nl.

Deel deze pagina