>
Foto: Pixabay

Het aftellen is echt begonnen: bent u klaar voor Brexit?

8 december 2020

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Met inmiddels nog maar goed drie weken te gaan tot brexit moet iedereen die nu nog niet klaar is, echt haast maken. Deal of no-deal: vanaf 1 januari 2021 gelden in het goederenverkeer met het Verenigd Koninkrijk onherroepelijk douaneformaliteiten. Alleen digitaal via Portbase voorgemelde lading kan straks de ferry- en shortsea-terminals op en af. Kom daarom direct in actie! Kijk op Get Ready for Brexit voor de 5 noodzakelijke stappen. 

 

Aanmelden bij Portbase kost tijd, neem direct actie!

Bedrijven moeten zich realiseren dat aansluiten op de Brexit-services van Portbase tijd kost. Portbase heeft de registratiecapaciteit uitgebreid, maar deze is niet oneindig. Bovendien zullen medewerkers van bedrijven nog voor de jaarwisseling zich het gebruik van deze services eigen moeten maken. Wachten tot het laatste moment wordt daarom afgeraden. Portbase kan anders niet garanderen dat de aanmelding voor 1 januari gereed is.


Lees de brexit-nieuwsbrief voor meer informatie

Lees meer over de noodzakelijke stappen ter voorbereiding op brexit en over wat zoal straks te verwachten bij de ferry- en shortsea-terminals, in deze nieuwsbrief.