• Inhoudstype:
    • Nieuws

Business Club Rotterdamse Zakenvrouw

Eerste bijeenkomst van de Business Club Rotterdamse Zakenvrouw bij Bird Rotterdam
Foto: Rotterdamse Zakenvrouw

Dinsdagavond 10 mei vond de eerste bijeenkomst van Business Club Rotterdamse Zakenvrouw plaats bij Garden of BIRD in Rotterdam. Ter ere van het 5-jarig jubileum van de stichting en de gelijknamige verkiezing is een Business Club opgericht. Alle (oud-)deelnemers, sponsors en juryleden zijn automatisch lid van deze gloednieuwe Rotterdamse Business Club. 

Eerste bijeenkomst

De eerste bijeenkomst van de Business Club en het officiële startsein werden georganiseerd bij Garden of BIRD in de Hofbogen, gerund door Nina Hooimeier. Nina won de Rotterdamse Zakenvrouw Award in 2020/2021 in de categorie ‘Eigenaar/Ondernemer’. De stralende gastvrouw heette de gasten hartelijk welkom. De aanwezigen waren zakenvrouwen die de afgelopen vijf edities hebben meegedaan, juryleden en sponsors.

Doel

Het doel van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw is het bevorderen van het vrouwelijk ondernemerschap en de participatie van vrouwen in de top van het bedrijfsleven in de regio Rotterdam-Rijnmond. Het oprichten van de Business Club draagt bij aan dit doel. Het bestuur van de stichting wil de betrokkenen met de Club meer gelegenheid bieden om met elkaar te netwerken en elkaar verder te helpen. Tijdens deze eerste bijeenkomst werd al duidelijk dat de Business Club hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren. Op naar nog meer inspirerende avonden met elkaar! 

Meer weten over de Rotterdamse Zakenvrouw Business Club?

Alles over de organisatie van de Rotterdamse Zakenvrouw, de uitreiking van de jaarlijkse Award en de Business Club vind je op de site van de Rotterdamse Zakenvrouw.

Deel deze pagina