>

Heb je schulden? SchuldStop.

1 november 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Campagne Schuldstop voor ondernemers

Ondernemen betekent uitdagingen aangaan, al helemaal tijdens corona. Ondanks alle inzet kan het gebeuren dat je financieel je hoofd niet meer boven water kunt houden. Stapelen de rekeningen zich op en ben je het overzicht kwijt? Of dreig je in de schulden te komen en wil je meer informatie over hoe je dit aanpakt? Lees dan verder.  

Ben je zelfstandig ondernemer of ZZP'er?

Als ondernemer weet je als geen ander dat ondernemen risico’s met zich meebrengt. Ondanks alle energie en doorzettingsvermogen kunnen omstandigheden toch anders lopen dan gepland. Dit moet niet ten koste gaan van alles, het is daarom geen schande om hulp te vragen. Wanneer er financiële problemen zijn sta je er als ondernemer niet alleen voor. Het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) is er ook om jou te helpen.

Ben je (ex-)ondernemer en heb je schulden?

Als ondernemer ben je gewend om je eigen boontjes te doppen. Toch kan het gebeuren dat je vastloopt of het overzicht verliest. Kom je er zelf niet meer uit en lukt het niet om jouw schulden op te lossen? Het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) staat klaar om je te ondersteunen. Bij het RBZ kun je terecht voor Schulddienstverlening voor ondernemers. Zij gaan met jou aan de slag om een oplossing te vinden voor jouw schuldenprobleem. Maak dus gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van de medewerk.

Ben je korter dan 6 maanden geleden gestopt met jouw bedrijf? Ook dan kun je bij RBZ terecht. Klik dan hier voor de informatie daarover op de gemeentelijke website.

Meer informatie?

Lees de volledige informatie over de campagne Schuldstop voor ondernemers op de website van het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ).

Direct een afspraak maken met een van de hulpverleners van RBZ? Bel het servicenummer van de gemeente Rotterdam 14010.