Circular Factory 2023: BlueCity en Tekkoo openen inschrijvingen voor 2e editie

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Circulair

Circular Factory is een start-to-scale-up programma van BlueCity en Tekkoo. Het programma ondersteunt circulaire startups in het opschalen naar een eerste productielijn. Na een succesvolle editie in 2022 zijn de inschrijvingen nu weer geopend. Het doel: 20 circulaire fabrieken bouwen in 2030. Geinteresseerde startups kunnen zich tot 20 juni 2023 aanmelden.

© Peter Schmidt

Startups die zich willen opgeven, moeten aan verschillende eisen voldoen: een product van een reststroom of een biogrondstof maken, een haalbaar businessplan en startkapitaal hebben, een succesvolle pilot op laboratoriumschaal hebben afgerond en aantoonbare interesse hebben vanuit de markt om het product op commerciële schaal te produceren.

Partners

De initiatiefnemers van Circular Factory zijn BlueCity en Tekkoo. BlueCity is een hub voor circulaire bedrijvigheid in Rotterdam, die door middel van ondernemerschap de transitie van de lineaire naar circulaire economie wil versnellen. Tekkoo is een innovatieversneller en transformeert maatschappelijke uitdagingen naar zakelijke kansen. Renewi, Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam, gemeente Rotterdam, Invest-NL en ISPT zijn aangesloten als partner en werken actief mee aan de inhoud van het programma. 

Klik hier voor meer details over Circular Factory 2023 en de mogelijkheden tot aanmelding

Deel deze pagina