• Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Maritiem

De World Hydrogen Summit 2022 officieel van start

De World Hydrogen Summit 2022 is officieel van start gegaan met de opening door burgemeester Aboutaleb!

Opening World Hydrogen Summit 2022 door burgemeester Aboutaleb

Ontmoet nieuwe klanten, business partners en leveranciers en praat mee over de kansen en mogelijkheden van waterstof in Rotterdam en de regio. Ontmoet 9 en 10 mei vertegenwoordigers van gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Provincie Zuid-Holland en Innovation Quarter in stand D5 op de beurs in Rotterdam Ahoy.

Het waterstof evenement wordt georganiseerd door de Sustainable Energy Council, in samenwerking met de Provincie Zuid-Holland, de gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam. Het evenement, dat inmiddels toe is aan zijn 3e editie, zal zo’n 3.000 deelnemers uit de hele wereldwijde energiewaardeketen ontvangen. Onderdeel van het programma zijn: een beurs van wereldklasse, een strategische top, technische sessies, bezoeken ter plaatse, de World Hydrogen Awards en 3 dagen continu netwerken.

Het evenement wordt door vele organisaties gesponsord die de huidige waterstofprojecten wereldwijd leiden, waaronder: Smartenergy, Shell, Linde, Green Hydrogen Systems, Repsol, Queensland Government Australia, British Embassy The Hague, Department For International Trade UK, BOSS Energy, DTEK.

Deel deze pagina