>

DIT ZIJN DE ROTTERDAMSE ZAKENVROUWEN VAN 2021

26 maart 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

 

Rotterdam, de stad van opgerolde mouwen en hooggehakte powervrouwen. Maar wie zijn dat eigenlijk, die sterke vrouwen aan de top? Van horecamagnaten, marketinggoeroes, kledingontwerpers tot cybersecurityexperts; ondernemers met een enorme passie voor hun vak, die zich niet snel gewonnen geven en steeds weer in het diepe durven te springen. Rotterdam kent er velen. De stad is gebouwd voor zakenlieden met een enorme wilskracht, zowel zakenmannen als -vrouwen.

Het bestuur van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw vindt dat onderscheidend vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam een podium verdient. Daarom organiseert de stichting de jaarlijkse zakenvrouwverkiezing in onze stad.

De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers.

Er zijn awards in 4 categorieën: de Nationale-Nederlanden Directeur/Manager award, BDO Zakenvrouw met Personeel award, Een Veilig Gevoel Zakenvrouw Zonder Personeel award en de Rabobank Rotterdam Aanstormend Talent award.

Er kan nu gestemd worden op de Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2020/2021. De uitreiking zal op 7 april plaatsvinden in Van der Valk Ridderkerk. Mevrouw Dr. N. (Neelie) Kroes zal de opening van de uitreiking verzorgen.

Ga voor een overzicht van de finale-kandidaten van de Rotterdamse Zakenvrouw awards en het uitbrengen van je stem naar www.rotterdamsezakenvrouw.nl.