Opnieuw Duurzaamheidsvouchers beschikbaar voor Rotterdamse mkb’ers

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Duurzaamheid

Ben jij mkb’er en gevestigd in Rotterdam? Dan kun je weer gebruik maken van een Duurzaamheidsvoucher. Na een succesvolle eerste ronde, begin dit jaar, zijn nu opnieuw Duurzaamheidsvouchers beschikbaar voor Rotterdamse mkb’ers. Deze voucher geeft jou de mogelijkheid om kosteloos een energie- of dakscan uit te laten voeren door een van de aangesloten duurzaamheidsadviseurs. Zet jij die (eerste) duurzame stap?

Illustratie van de Duurzaamheidsvoucher

Hoe werkt het?

Je vraagt de voucher aan via de website van de gemeente Rotterdam. Hier vul je enkele gegevens in, upload je een recent KvK-uittreksel en kies je een adviseur uit de lijst. Na het aanvragen van de voucher koppelt de gemeente je aan de gekozen duurzaamheidsadviseur. Deze neemt vervolgens contact met je op om de afspraak voor de energie- of dakscan in te plannen.

Waar kun je de voucher voor gebruiken?

Je kunt de duurzaamheidsvoucher gebruiken voor een energie- of dakscan. Deze keuze kun je zelf maken.

Een energiescan bestaat onder andere uit een analyse op locatie, inzicht in energiebesparende maatregelen met aandacht voor zowel gedrags- als technische maatregelen en een complete rapportage na afloop.

Een dakscan bestaat onder andere uit een analyse op locatie en een uitgebreid rapport met hierin een schetsontwerp hoeveel zonnepanelen mogelijk zijn, welke subsidies gebruikt kunnen worden en de realisatiemogelijkheden.

Meer informatie of aanvragen?

Meer informatie over de Duurzaamheidsvoucher vind je hier. Hier vind je ook een overzicht van de aangesloten duurzaamheidsadviseurs. De voucher direct aanvragen? Check dan de website van de gemeente Rotterdam: Duurzaamheidsvoucher aanvragen | Rotterdam.nl.

Deel deze pagina