>

Emaillefabriek M4H wordt danceclub

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Emaillefabriek M4H transformeert naar danceclub

De Maatschappij Voor Volksgeluk heeft het winnende plan voor de ontwikkeling van een dance/evenementenlocatie ingediend. In het Merwe-Vierhanvens gebied (M4H) wordt de Emaillefabriek M4H omgetoverd tot danceclub. De Ferro-locatie, zoals deze fabriek ook wel bekend staat, krijgt straks een grote en kleine danszaal.


Multifunctioneel gebouw

De Maatschappij Voor Volksgeluk, zoals de club straks heet, is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen club BAR Rotterdam, Fullhouse Vastgoed en ZUS architecten. De club zal na renovatie naar verwachting media 2019 klaar zijn voor gebruik. Er is dan plaats voor ongeveer 1500 personen. De Maatschappij Voor Volksgeluk is straks niet alleen een danceclub, maar ook een multifunctioneel gebouw. Er zal een mix zijn van werkplekken, horeca en evenementen zoals foodfestivals en vintagemarkten. De club zal daarom een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het M4H gebied.

Over M4H

M4H en RDM vormen samen het Makers District. Dit is een plek voor succesvolle en innovatieve ondernemers, geïntegreerd in het bredere regionale innovatie-ecosysteem van bedrijven, kennisinstellingen en financieringsbronnen. In het M4H gebied werken gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam aan de ontwikkeling van het gebied met innovatieve maakbedrijven, horeca, evenementen en wonen.