Erasmus Universiteit partner van CityLab010

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De Erasmus Universiteit Rotterdam is vanaf nu officieel partner in het programma CityLab010.Via een netwerk van wetenschappers en studenten stelt de Erasmus Universiteit expertise aan CityLab010 ter beschikking.

Met de Erasmus Universiteit als partner wordt expertise van onderzoekers en studenten gekoppeld aan de initiatiefnemers die in Citylab010
zijn opgenomen. Prof.dr. Arwin van Buuren van het Departement Bestuurskunde en Sociologie is de drijvende kracht achter het partnerschap tussen de Erasmus Universiteit en Citylab010.

Onderzoekers en studenten leveren daarmee een bijdrage aan de uitwerking en het succes van deze initiatieven. Jaarlijks stelt de stad via CityLab010 een innovatiebudget van circa 3 miljoen beschikbaar voor bewoners, (sociaal) ondernemers, organisaties en andere om innovatieve ideen een kans geven.

Bij CityLab010 zijn meerdere partners uit de stad aangehaakt zoals Rabobank, Mazars, Ploum, Yes we care, hogeschool Rotterdam en hogeschool Inholland. Allemaal brengen zij expertise ter beschikking en brengen hun netwerk in om initiatiefnemers verder te helpen. Houd de website www.citylab010.nl in de gaten voor meer informatie over de start van het nieuwe jaar en de laatste ontwikkelingen.