>

Stem op jouw favoriete Student Company

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jonge ondernemers strijden om de titlel Student Company van het Jaar 2020

Vijf mbo en vijf hbo companies maken kans op de titel Student Company van het Jaar 2020 in de categorie mbo en hbo. De finalisten maken niet alleen kans op deze titel, want er is ook de Publiekslieveling-prijs. En daar is jouw stem voor nodig! Welke company is jouw favoriet? Breng snel je stem uit en zorg ervoor dat jouw favoriete company Publiekslieveling wordt. 

BackTassen

De zes studenten van het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam zijn in de finale gekomen met hun bedrijf BackTassen. Janine: “Al onze teamleden wonen verspreid over Nederland. Via het keuzedeel ondernemen volgen wij het programma van Jong Ondernemen. Hierin worden wij begeleid met het opstarten van onze eigen onderneming. Voor het programma van Jong Ondernemen hebben wij opdrachten gemaakt en zijn wij ook aan de slag gegaan met de verkoop van ons product.”

Het oorspronkelijk bedachte product is een tas waar A3-formaat documenten in passen. De tassen worden door de studenten voorzien van toffe prints. Een eigen ontwerp is natuurlijk ook te realiseren. Dit maakt de BackTassen uniek en representatief. Door het grote formaat van de BackTas is deze tas ook geschikt als boodschappentas, sporttas of zelfs als strandtas. Janine: “Hierdoor verbreden wij onze doelgroep en is de tas voor iedereen toegankelijk.”

Ecobirds

Bloedserieus zijn deze studenten van het Hoornbeeck College Rotterdam. Met hun onderneming waarmee ze onder andere mezenhuisjes bouwen en verkopen gaan ze op een duurzame manier de strijd aan tegen de eikenprocessierups.

 

Breng je stem uit

Wacht niet te lang met het uitbrengen van jouw stem, want de poll is open tot 15 juni 12.00 uur!

Tijdens de online finale op maandag 15 juni om 13.30 uur worden alle winnaars bekendgemaakt, dus ook de Publiekslieveling. Wil je dit online event live volgen? Dat kan via deze link.

Student company van het jaar

De Student Company van het Jaar is een initiatief van Jong Ondernemen.