Geldfit: grip op je geld voor ondernemers

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Geldzaken

Als ondernemer houd je graag grip op je geld. Het ministerie van Financiën en Werkgelegenheid biedt met Geldfit gratis financiële hulp voor ondernemers. Je vindt er alle tips, tools en informatie die je erbij kunt gebruiken om weer grip te krijgen. Via Geldfit kom je in contact met organisaties en oplossingen die jou verder kunnen brengen. Je kunt er ook een check doen en direct ontdekken welke stappen jij kunt zetten voor meer financiële rust in jouw bedrijf. Liever persoonlijk contact? Bel 0800-8115 voor een persoonlijk advies. Dat kan trouwens ook anoniem.

Campagnebeeld van het Geldfit programma van het ministerie van Financiën en Werkgelegenheid.

Geldfit: overheidscampagne ‘je staat er niet alleen voor’

Steeds meer mensen komen financieel in de knel door de hoge inflatie en de fors gestegen energierekening. Zo ook ondernemers. De vrees bestaat dat het aantal personen met met schulden flink zal toenemen de komende periode. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid start daarom met de campagne Geldfit een offensief om mensen met geldzorgen te wijzen op de beschikbare hulp en aan te moedigen om de eerste stap te zetten. Speciaal voor ondernemers is er de Geldfit Zakelijk campagne, die onder andere bestaat uit een gratis adviesgesprek, een financiële check, tips en advies.

Geldzorgen

De gemeente Rotterdam en de landelijke overheid denken continu na over regelingen waarmee ze ondernemers met geldzorgen en in nood kunnen helpen. Op onze pagina over geldzorgen vind je een overzicht van bestaande regelingen en tips waarmee je misschien bent geholpen.

Meer informatie

Bij Geldfit van het ministerie van Financiën en Werkgelegenheid en vind je alle tips, tools en informatie die je daarbij kunt gebruiken. Geldfit kent de organisaties en oplossingen die jou verder kunnen brengen. Bekijk allle informatie op Geldfit Zakelijk.

Doe een check en ontdek direct welke stappen jij kan zetten voor meer financiële rust in jouw bedrijf. Of bel 0800-8115 voor een persoonlijk advies.

Deel deze pagina