>

Genomineerden Rotterdamse Ondernemers Prijs bekend

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wie wint de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018: Helloprint, i3D.net of de VANAD Group? Maandag 8 oktober zijn de genomineerden van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018 bekendgemaakt.

Op 19 november wordt de Rotterdamse Ondernemersprijs voor de 34e keer uitgereikt. Op maandag 8 oktober zijn de genomineerden bekendgemaakt, tijdens een besloten bijeenkomst voor pers en vrienden & partners van de Rotterdamse Ondernemersprijs. De gemeente Rotterdam is partner van de ondernemersprijs en bood aan de bekendmaking op het stadhuis te laten plaatsvinden. Wethouder Kathmann (Economie, wijken en kleine kernen): ‘De regio Rotterdam is een broedplaats voor ondernemend talent. Gelukkig stelt de Rotterdamse Ondernemersprijs ons jaarlijks in staat om dat talent een podium te bieden. Winnaars en genomineerden zijn fantastische ambassadeurs, wij zetten hen graag in het zonnetje!’

Helloprint (Rotterdam)

Helloprint is een internationaal technologiebedrijf dat ondernemers en consumenten een internationaal platform biedt waar consumenten duizenden verschillende geprinte en bedrukte materialen kunnen kopen voor zowel zakelijk als privégebruik. Aan de achterkant van het platform zijn honderden internationale printproducenten verbonden, die hun producten via Helloprint aanbieden. Ruim 600.000 klanten in 8 Europese landen maken gebruik van het platform. Helloprint groeide de afgelopen 5 jaar met maar liefst 5.000 procent en won de Deloitte Fast 50 Rising Star Award. Daarnaast is Helloprint de oprichter en initiatiefnemer van WeTechRotterdam.

I3D.net (Capelle aan den IJssel)

i3D.net levert high performance hosting aan overheden en organisaties in de gaming-, onderwijs-, zorg-, sport-, e-commerce-, telecom- en hostingsector. Het bedrijf heeft zijn wortels in de gaming-industrie. In deze industrie worden hoge eisen gesteld aan verbindingen. Geen enkele vertraging is acceptabel. Ook stellen games hoge eisen aan de hardware, omdat er vaak virtuele 3D-werelden live worden gestreamd naar de computer van de gebruiker. De lat in de gaming-industrie ligt hoog, maar i3D.net is ook uitstekend in staat om zakelijke klanten te bedienen. Zo kunnen bedrijven profiteren van het high performance netwerk, het grote serverplatform en de inhouse ontwikkelde automatiseringssoftware.

VANAD Group (Capelle aan den IJssel)

VANAD Group helpt grote en kleine bedrijven met het optimaliseren van hun customer experience. Van het volledig of gedeeltelijk overnemen van een klantcontactafdeling, het begeleiden van verandertrajecten, het optimaliseren van processen op basis van business analytics én met de nieuwste technologieën tot het opleiden van medewerkers. VANAD Group neemt het totale traject uit handen zodat bedrijven zich weer bezig kunnen houden met hun corebusiness. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en de Nordics. VANAD Group is in tegenstelling tot veel concurrenten private owned en biedt zowel de capaciteitskant, als de technologiekant aan.

Ambassadeur Ahmed Aboutaleb

Burgemeester Ahmed Aboutaleb is ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs: ‘Ondernemers zijn gedreven, hebben durf en oog voor zaken. Ze zijn de motor van onze economie. Maar al te vaak zijn ze ook bescheiden over wat ze bereikt hebben. Die nuchterheid is typerend voor onze regio, maar de verhalen en ervaringen van deze ondernemers zijn inspirerend en verdienen het gehoord en beloond worden. Daarvoor is de Rotterdamse Ondernemersprijs!’

Uitreiking Rotterdamse Ondernemersprijs 2018

De vakjury nomineerde Helloprint, i3D.net en de VANAD Group. De komende maand gaan de genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen. Op 19 november wordt in het WTC in Rotterdam de winnaar bekendgemaakt. Meer informatie en stemmen: www.rotterdamseondernemersprijs.nl.