GoldRock

  • Inhoudstype:
    • Verhaal

Jordania Dunker is een jonge, trotse en ambitieuze ondernemer die het bedrijf GoldRock heeft opgericht. GoldRock biedt social media marketingdiensten aan voor MKB-ers.

Jordania Dunker van GoldRock

Haar bedrijf is gespecialiseerd in social media. Vooral op het gebied van consulting, marktplanning en communicatiediensten. Jordania geeft aan dat het aantal uur dat een bedrijf investeert in social media marketing van essentieel belang is voor het online succes van een bedrijf. Met haar expertise en kwaliteit faciliteert en adviseert zij bedrijven om dit succes te behalen!

GoldRock en social media

GoldRock helpt bedrijven om potentie te benutten via social media. Zo helpen zij bedrijven om te onderzoeken welke imago zij willen uitstralen en geven zij advies over welke social media  platforms het beste ingezet kunnen worden. GoldRock helpt ook bij het maken van content. Dat kunnen teksten zijn, maar ook korte video’s en goede afbeeldingen. Het doel is het goed zichtbaar maken van de dienst of het product van de klant.

Waarom Rotterdam?

Jordania komt uit Capelle aan de IJssel, toch heeft zij besloten om haar bedrijf in Rotterdam te vestigen. Zo zit zij dicht bij haar klanten, die veelal in Rotterdam of omgeving zitten. “Rotterdam is een levendige stad die continu in beweging is en waar men steeds opzoek is naar vernieuwing. Er zitten veel bedrijven en dus veel potentiele klanten voor GoldRock. De stad heeft potentie en veel te bieden” geeft zij aan.

Tips en lessen

Voordat Jordania haar bedrijf GoldRock startte heeft zij al een eigen onderneming gehad. Een online platform met nieuwsberichten en fashionblogs. Er miste een echt plan, daar heeft zij van geleerd. Vanuit het voorgaande concept is zij haar huidige bedrijf gestart en zich meer gaan richten op social media. Ze heeft een ondernemingsplan geschreven en dit tot in detail uitgewerkt. Een goed ondernemingsplan is de basis voor een succesvolle start. Een gouden tip! Zorg daarnaast voor jouw unique selling point, wees onderscheidend en anders dan anderen. Bepaal wat je specialiteit en kwaliteit is en zet daar op in. Er zijn zoveel bedrijven met hetzelfde product of dienst, zorg dus dat je uniek bent. Creëer daarnaast een goed netwerk en bouw sterke relaties op. Sta ook open voor opbouwende feedback van anderen, daar leer je alleen maar van.”

Liefde voor haar werk

Jordania omschrijft zichzelf als een persoon die communicatief vaardig is, online en offline. Daarom heeft zij hier haar werk van gemaakt en zorgt ervoor dat zij goed is in haar werk. “Durf uit te blinken in datgene waar je goed in bent en doe je werk met passie en enthousiasme”.

De ultieme droom

In de toekomst hoopt zij met topbedrijven samen te mogen werken, zodat haar werk naar een hoger level wordt gebracht. Haar droom is dan ook om deze bedrijven te begeleiden met hun social media strategie. Ook droomt zij ervan dat haar bedrijf uitgroeit tot een echt merk. Herkenbaar bij iedereen. De últieme droom is om door te breken in de mediawereld. “Hard werken en meebewegen. Durven vernieuwen en zorgen dat je een pionier bent”.

De Ondernemersbalie

Jordania heeft een persoonlijk gesprek gehad met een medewerker van de ondernemersbalie Zij was op zoek was naar een netwerk van ondernemers. De ondernemersbalie heeft haar doorverwezen naar CIC waar zij een netwerk heeft kunnen opbouwen.

Deel deze pagina