>
Foto: Blue City

Doe mee met de Rotterdamse Ondernemerspitch!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Heb jij een idee dat bijdraagt aan een sterker Rotterdam?

We zien het overal om ons heen: deze tijd haalt het slimste en creatiefste in Rotterdamse ondernemers naar boven. Mooi, want door dit soort innovatieve ideeën komt onze stad sterker uit de crisis. Heb jij een idee dat bijdraagt aan een sterker Rotterdam? Doe dan mee met de Rotterdamse Ondernemerspitch!

De Rotterdamse Ondernemerspitch is een initiatief van de Rabobank en Rotterdam Partners in samenwerking met gemeente Rotterdam, VNO-NCW, MKB-Rotterdam en Rotterdams Ondernemersontbijt. Doel is om Rotterdamse ondernemers met een goed idee én de stad verder te helpen.

Dien jouw plan uiterlijk woensdag 15 juli in
Ben jij ondernemer in de Regio Rotterdam en heb je creatieve plannen voor het ondernemen in dit coronatijdperk? Zijn die plannen innovatief, circulair en/of duurzaam en dragen ze bij aan het herstel van de stad? Deel dan jouw idee uiterlijk woensdag 15 juli 2020 in via ondernemerspitch@rotterdampartners.nl. De acht meest innovatieve ondernemers mogen hun inzending op maandag 20 juli 2020 tussen 13.30 en 14.30 uur pitchen voor een panel met daarin wethouder Barbara Kathmann (Wijken en Kleine Kernen), Desiree Verdaasdonk (Directeur Rabobank Rotterdam), Pieter van Klaveren (MKB Rotterdam) Mai Elmar (VNO-NCW Rotterdam regio Rijnmond), Wilbert Lek (Rotterdam Partners) en Paul van den Bosch (Hoofdredactie AD).

Moderator is Peter Schuiten (Ondernemersontbijt Rotterdam).

Wat levert het op?
De inzenders van de drie beste plannen krijgen toegang tot de kennis én het uitgebreide netwerk van de samenwerkende organisaties. Deze ondernemers krijgen een kick-off sessie met experts van de samenwerkende partners om te bepalen waar ze behoefte aan hebben om hun idee uit te voeren.

De spelregels

  • Jouw voorstel is maximaal 1,5 A4.
  • Je mag het individueel of in samenwerking met andere Rotterdamse ondernemers indienen.
  • Alle ondernemers zijn welkom: van Startup en MKB tot grote bedrijven.
  • Dien je plan uiterlijk woensdag 15 juli 2020 via ondernemerspitch@rotterdampartners.nl.
  • Uit de acht pitches worden drie winnaars gekozen.
  • De ideeën van de ondernemers die mogen pitchen worden gepubliceerd op ondernemen010.nl en rotterdaminnovationcity.com.
  • Drie winnaars krijgen publiciteit via de kanalen van de deelnemende organisaties.

Aan welke initiatieven denken we?

  • We zoeken creatieve ideeën voor detailhandel, retail, horeca, mobiliteit, kantorensector en ga zo maar door. Hiermee moedigen we ‘corona-proof’ ondernemerschap aan en inspireren we een groter publiek in de regio.
  • Creatieve, snel schaalbare oplossingen met een zo groot mogelijke positieve economische en maatschappelijke impact.
  • Initiatieven die bijdragen aan een slimme, groene en gezonde regio Rotterdam en eventuele samenwerkingen met andere ondernemingen.

Schrijf je idee snel in om samen de stad sterker te maken!

Rabobank Rotterdam
Rotterdam Partners in samenwerking met gemeente Rotterdam
VNO-NCW
MKB-Rotterdam
Rotterdams Ondernemersontbijt