Immersive Tech Week & VR Awards komen naar Rotterdam

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
International VR Awards

De Immersive Tech Week én de internationale VR Awards 2022 vinden dit jaar voor het eerst plaats in Rotterdam. Van 28 november tot 2 december is de Doelen dè plek voor de top van de virtual en extended reality-wereld. Die bestaat uit: professionals, kunstenaars, onderzoekers, beleidsmakers, investeerders, studenten en andere creatieven. Ook de meest belangrijke bedrijven en kennisinstellingen uit deze industrie zijn aanwezig.

Achtste editie Immersive Tech Week

Deze achtse editie van Immersive Tech Week (voorheen VRDays Europe) staat in het teken van nieuwe technologieën als Virtual Reality, Augmented Reality, Artificial Intelligence en Metaverse. In samenwerking met de Academy of Extended Reality (AIXR) vinden er de VR Awards 2022 plaats. Die bepaalt internationaal de koplopers op het gebied van immersieve technologie. De editie in Rotterdam wordt de grootste tot nu toe met een recordaantal inzendingen en een spannende line-up van juryleden.

Directeur van de Doelen Janneke Staarink: “Het is een eer om de indrukwekkende VR Awards in Rotterdam te mogen hosten en daarmee de wereldwijde top op het gebied van VR naar onze dynamische en innovatieve stad te halen”. 

Gemeente Rotterdam is partner van de Immersive Tech Week.

Deel deze pagina