• Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Life Science & Health

Inschrijven Health Innovation School Rotterdam

Overzichtsfoto LSH010  tijdens Health Innovation School Rotterdam
Gemeente Rotterdam

Je kan je nu inschrijven voor Health Innovation School Rotterdam. Twee keer eerder vond er een Health Innovation School Rotterdam plaats. En binnenkort start de derde editie van deze vernieuwende manier van leren innoveren! Een leergang waarin je met andere professionals uit alle lagen en hoeken van zorg en gezondheid in aanraking komt en een half jaar lang samenwerkt aan een actieproject.

Inschrijving voor de Health Innovation School Rotterdam open!

Ben jij een vooruitstrevende doener en gedreven om met innovatie een verschil te maken? Dan is de Health Innovation School echt iets voor jou! Je leert er in sneltreinvaart hoe je innovatie start, versnelt en borgt. Je bouwt een krachtig netwerk op, leert niet alleen hoe je innovatie beter structureert, maar werkt ook aan persoonlijk leiderschap en maakt kennis met enorme hoeveelheid kennis over het innovatielandschap. In 18 sessies en met een inspirerende groepsopdracht word je klaargestoomd als innovator. De aanmelding voor dit jaar is nu geopend. Meer informatie vind je op https://rotterdam.healthinnovation.school.

Tijdlijn / selectieproces

Deadline 31 mei 2022 23:59 uur

Je kunt uiterlijk tot 1 juni aanmelden. Procastrinators worden aangemoedigd om niet uit te stellen 😉

Selectie en bekendmaking

De selectie gaat in twee stappen. Iedereen die voor 14 mei aanmeldt hoort uiterlijk 1 juni of ze zijn toegelaten. De tweede ronde is tot 31 mei, je krijgt uiterlijk 12 juni bericht of je gekozen bent. Maar, vol=vol dus als we in ronde 1 genoeg mensen vinden dan vis je achter het net.

Eerste opdracht

Al voor de eerste datum hebben we een leuke eerste thuisopdracht voor je! 

Meld je hier aan!

Partner worden?  

De HIS010 biedt partnermogelijkheden voor een select aantal organisaties. Heb je een belang bij transformatie en innovatie van de zorg en wil je jouw organisatie verbinden aan de HIS? Stuur dan een email naar rotterdam@healthinnovation.school en we nemen contact met je op over de mogelijkheden. Ook voor informatie over de Wildcard mogelijkheden kun je contact opnemen met ons. 

Deel deze pagina