Inschrijving KVK Innovatie Top 100 van start

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Innovatie

Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. De KVK Innovatie Top 100 laat namelijk zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Alle innovaties worden beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid. Inschrijven voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK kan vanaf nu.

Award KVK Innovatie top 100
KVK Innovatie Top 100
/

Direct inschrijven

De KVK Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf te vergroten. Daarnaast geeft deelname toegang tot nieuwe netwerken. Denk aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers. Ben jij een ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf? Heb je een innovatief product of dienst met succes op de markt gebracht? Schrijf je dan in voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK. 

Meer informatie

Benieuwd welke innovaties zich al hebben ingeschreven voor de KVK Innovatie Top 100? Hier vind je alle inschrijvingen voor 2023 op alfabetische volgorde.

Bekijk unieke challenges van grote bedrijven op het online innovatieplatform KVK Business Challenge. Doe mee en vergroot je kennis en netwerk.

Deel deze pagina