>

Internationaal food congres IFAMA komt naar Rotterdam

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Van 15 tot en met 18 juni 2020 vormt Rotterdam het toneel voor de 30e editie van het toonaangevende IFAMA congres. Dat werd op woensdag 26 juni bekend gemaakt tijdens IFAMA 2019 in Hangzhou. Het vierdaagse evenement staat volledig in het teken van actuele en toekomstige uitdagingen in de foodsector. Alle facetten komen aan bod: van productie tot bewerking en van logistiek tot onderzoek. Het congres vindt plaats in De Doelen in Rotterdam.

Van logistieke hubs tot opkomende voedselmarkten

Op IFAMA 2020 komen foodprofessionals samen van over de hele wereld: ondernemers, wetenschappers, studenten, beleidsmakers en andere stakeholders uit de foodsector. Aan IFAMA 2020 zijn thema’s verbonden die verdieping geven aan de belangrijkste uitdagingen en theorie met praktijk verbinden. De volgende thema’s staan centraal:

  • Veerkracht van (opkomende) voedselmarkten;
  • Mondiale distributienetwerken en logistieke hubs;
  • Interactie tussen stakeholders binnen en tussen foodclusters;
  • Slimmere keuzes voor betere gezondheid en duurzaamheid.

Rotterdam Food Cluster en IFAMA

De organisatie van het congres is een samenwerking tussen Rotterdam Food Cluster, Wageningen University & Research, Hogeschool Inholland, Centre for Sustainability (universiteiten Leiden, Delft en Erasmus) en IFAMA. IFAMA (International Food and Agribusiness Management Association) brengt academici, studenten, ondernemers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van NGO’s met elkaar in contact rondom de uitdagingen binnen de foodsector.