Foto: gemeente Rotterdam

Brouwerij Noordt wint Ketelbinkieprijs

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tijdens het Ondernemersontbijt werd de brouwer verrast

Brouwerij Noordt ontvangt de Ketelbinkieprijs uit handen van Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. Samen met Studio RAP en TEUbooker waren zij dit jaar genomineerd voor de prijs.

Niet alleen het bier is echt Rotterdams, maar ook het bedrijf, geeft juryvoorzitter Bas Janssen aan. 'De brouwerij is sociaal verbindend in een wijk die bloeiend is, Rotterdam Noord'. Hij heeft de winnaar op het Ondernemersontbijt bekend gemaakt, waarna burgemeester Aboutaleb de prijs en de oorkondes heeft overhandigd. Rabobank Rotterdam sponsort de Ketelbinkieprijs en biedt de winnaar een coachingstraject aan.

De prijs is bestemd voor een Rotterdamse ondernemer of organisatie, die zich in het afgelopen jaar op originele en/of innovatieve wijze heeft geprofileerd, waardoor het Rotterdamse karakter duidelijk op de kaart is gezet. Rotterdamse bedrijven met minder dan
50 werknemers komen in aanmerking voor de prijs. De geleverde prestatie dient een positief effect te hebben op de nationale en/of internationale uitstraling van de stad Rotterdam. De onderneming mag niet ouder zijn dan 7 jaar. De prijs is dit jaar voor de 35e keer uitgereikt.

De laatste winnaars waren  BlueCity010, Mascolori, Groos, Schorem Haarsnijder en Barbier en NieuwRotterdamsCafé.