>
Foto: June van Noordennen

Klaar voor de (her)start

28 april 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Horecaondernemers en winkeliers ontvangen pakketten voor heropening.

Vandaag was het zover, de terrassen mogen weer open en winkeliers mogen weer bezoekers toelaten zonder afspraak. Een spannende dag waar veel ondernemers zich de afgelopen dagen goed op hebben voorbereid en waar nodig maatregelen hebben getroffen om alles soepel te laten verlopen.

Ondernemers kunnen hierin ook rekenen op steun vanuit de gemeente Rotterdam. In de week van 28 april gaan horecastewards en hosts met bakfietsen door de stad met daarin speciale pakketten voor horeca en winkels. De eerste vragen van ondernemers worden beantwoord en een eventuele afspraak met een coronacoach kan ter plekke gemaakt worden. Daarnaast ontvangen ondernemers een pakket met 1,5 meter-signing, tape, pijlen, een poster en een brief namens de wethouders Said Kasmi en Roos Vermeij.

Goede start op de Meent

Wethouder Said Kasmi (onderwijs, cultuur en toerisme) en wethouder Roos Vermeij (economie, wijken en kleine kernen) trapte de actie vanochtend af en deelden de eerste herstartpakketten uit aan horecaondernemers en winkeliers op de Meent.

Meer weten over de herstartpakketten?

Ben je horecaondernemer en wil je meer weten over de coronacoaches? Kijk voor alle informatie op onze horeca-pagina of lees meer over de coronacoaches via de website van de gemeente Rotterdam.

Of heb je meer materiaal nodig of de bakfietsen gemist? Op onze website kun je de toolkit tegen kostprijs bestellen om in jouw winkel de afstand en looprichting aan te geven. Andere vragen over de heropening van de terrassen en winkels? Bekijk onze contactpagina voor de contactgegevens.