>
Foto: Joep Boute

Klanttevredenheidsonderzoek Rotterdamse ondernemers

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wat vind je van het contact met de gemeente? Vul de vragenlijst in en help de dienstverlening aan Rotterdamse ondernemers te verbeteren.
 

Heb je een bedrijf of werk je voor een organisatie waarbij jij (mede)verantwoordelijk bent voor het contact met de gemeente Rotterdam? Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning of de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte; je moet kunnen rekenen op een snel, toegankelijk en duidelijk antwoord.
 

Graag horen wij wat je vindt van het contact met de gemeente en van de informatie op de website. Met deze informatie kunnen wij de dienstverlening op onze kanalen verder verbeteren.

 

Wil je een korte vragenlijst invullen?  Dit duurt slechts vijf à zeven minuten. Jouw antwoorden zijn geheel anoniem en niet te herleiden naar jou of jouw bedrijf. Hier vind je de vragenlijst. Alvast veel dank voor jouw tijd en aandacht!
 

 

Extra oproep: Mocht je na het invullen van de vragenlijst wat langer de tijd hebben om met de gemeente in gesprek te gaan dan nodigen wij jou graag uit voor een verdiepingssgesprek samen met andere Rotterdamse ondernemers op 1, 2 of 3 september van 19.00 tot 20.30 uur. De gesprekken vinden digitaal plaats via MS Teams. Via goedgeregeld@rotterdam.nl kun jij je aanmelden voor één van deze avonden, verdere details en een afspraaklink ontvang je dan per mail. Tot ziens.