>

Eerste rotterdams klimaatcafé

16 juli 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Duurzame innovatie en het Rotterdams Klimaatakkoord

Tijdens het eerste klimaatcafé staat het thema duurzame innovatie centraal. Met een aantal pitches laten we zien hoeveel gave innovatieve ideeën er in Rotterdam zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan de doelstellingen van het Rotterdams Klimaatakkoord.

Pitch jouw duurzame innovatie

Ben jij een startende ondernemer en heb je een mooi innovatief en duurzaam idee? Zie je kansen die ook te verbinden aan het Rotterdams Klimaatakkoord? Misschien komt er wel een nieuwe klimaatdeal uit! Een panel, bestaande uit professionals van het Rotterdams Klimaatakkoord, zal reflecteren op je pitch. De tijd is rijp om je kansen te vergroten. Doe mee!

Wil je je idee komen pitchen? Stuur dan voor 5 augustus een korte motivatie naar klimaatakkoordso@rotterdam.nl.

Recharge Earth

Het Klimaatcafé is een side event van Recharge Earth. Recharge Earth is hét platform voor professionals die zich bezighouden met de energietransitie. Tijdens het congres op 8 en 9 september komen verschillende partijen samen. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en gezamenlijk een nieuwe energietoekomst te verkennen. Wil je er meer over weten of je aanmelden voor het hele Recharge Earth event? www.recharge-earth.com