Kom jij naar ondernemersevent De Stadsondernemer?

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ben jij een ondernemer die nu zo'n 1 tot 5 jaar aan de weg timmert en wil jij je onderneming laten groeien? Kom dan naar het ondernemersevent: de Stadsondernemer.

Het kennisplatform brengt beginnende ondernemers en grote bedrijven en instanties samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Aanstaande 18 april vindt het derde event plaats in de Rotterdamse bibliotheek.  

Maar liefst zeventig procent van de ondernemers heeft groeidoelstellingen. Slechts een klein deel krijgt het voor elkaar om door te groeien naar een bedrijf met 25 tot 50 medewerkers. Wat is nodig om groei succesvol te maken? Bij de Stadsondernemer geven ervaren ondernemers antwoord op jouw vragen en doe je inspiratie op voor je eigen onderneming. De gemeente Rotterdam is aanwezig met de Ondernemersbalie om starters alle informatie te geven op het gebied van vestigingslocaties, vergunningen en o.a. subsidies.

De Rotterdamse Stadsondernemer is een terugkerend event en zal dit jaar ook plaatsvinden op voor 27 juni (thema: duurzaam ondernemen als verdienmodel), 26 september en 21 december.

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met maatschappelijk partners: City of Rotterdam, Ondernemen010, MKB Rotterdam Rijnmond, Rabobank Rotterdam, HNK Rotterdam, Peak Value en Rotterdamse Uitdaging.

Schrijf je snel in via Eventbrite!