>

Laat jij geld liggen als ondernemer?

3 september 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Laat jij geld liggen als ondernemer?

Als ondernemer wil je slim omgaan met je geld. Actuele subsidies en mogelijkheden voor financiering kunnen je hierbij helpen. Wij hebben er deze maand drie voor je uitgelicht. Bekijk welke voor jou interessant zijn en laat geen geld liggen!

Smart Energy Systems

Alle actuele subsidies en mogelijkheden voor financiering vind je op Ondernemen010. Zoals het Smart Energy Systems (SES) programma van Gemeente Rotterdam. Het programma dat bijdraagt aan de klimaatambities van Rotterdam en de stad schoner, zuiniger en slimmer maakt. Én zorgt voor een extra economische impuls en werkgelegenheid. Zeven duurzame Rotterdamse innovaties ontvangen al tot € 100.000 subsidie van SES. Heb jij ook een slim en duurzaam idee? Lees meer en vraag de subsidie aan! 

Subsidie voor duurzaam ondernemen

Nog een win-win: energie besparen plus een fikse tegemoetkoming in de kosten voor advies en uitvoering. MKB-bedrijven met een relatief laag energieverbruik (minder dan 50.000 kWh elektriciteit en 25.000 m3 aardgas) die niet onder de Energiebesparingsplicht vallen, kunnen vanaf 1 oktober via Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) subsidie aanvragen. Lees meer op onze site.

Energievoucher

MKB’ers op Rotterdamse bedrijventerreinen kunnen een gratis energievoucher aanvragen. Met deze voucher kunnen zij een energie- of dakscan laten uitvoeren of advies inwinnen over energiebesparende maatregelen. De energievoucher bedraagt maximaal €700,-. Pakken die voucher

Dit verhaal is gepubliceerd in de nieuwsbrief van Ondernemen010. Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemend Rotterdam? Abonneren kan hier op onze site. Daar lees je ook de laatste editie terug.