>

MKB Helpdesk

9 april 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

MKB Rotterdam Rijnmond Helpt

MKB Rotterdam Rijnmond heeft de hulplijn Rijnmond Helpt! gelanceerd, een helpdesk voor ondernemers met Corona-gerelateerde vragen. De helpdesk helpt ondernemers de juiste instanties te vinden of haalt antwoorden bij andere reeds bestaande loketten. Indien nodig wordt je in contact gebracht met een specialist die je verder kan helpen.

MKB Rotterdam Rijnmond Helpt is er voor alle ondernemers met vragen over o.a. financiën, personeel, juridische en verzekeringstechnische vragen in coronatijd. MKB Rotterdam Rijnmond kan eveneens helpen met vragen over herstelplannen voor na de crisis en in het fungeren als klankbord voor ondernemers.

MKB Rotterdam Rijnmond Helpt! is een samenwerkingsverband tussen Inholland/InCollab, gemeente Rotterdam en MKB Rotterdam Rijnmond en haar partners. Ga voor meer informatie naar de website van MKB Rotterdam Rijnmond Helpt!

De gemeente Rotterdam ondersteunt het initiatief vanuit MKB Rotterdam Rijnmond, omdat deze helpdesk een mooie aanvulling is op bestaande loketten, zoals het ondernemersplatform ondernemen010.nl waarop veel (overheids-)informatie voor ondernemers te vinden is en de ondernemersbalie. Hierdoor kunnen nog meer vragen beantwoord en meer ondernemers geholpen worden.

Veel ondernemers hebben het bijzonder zwaar in deze crisis. Er is reeds veel ondersteuningshulp beschikbaar, zowel vanuit de overheid, semi-overheid als vanuit de private sector, en er zijn verschillende hulploketten. MKB Rotterdam Rijnmond Helpt wil fungeren als gids in de zoektocht naar het juiste loket of instantie voor directe hulp.