>
Foto: MKB Magazine

Het nieuwste MKB Magazine is uit!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ondernemers maken de stad. Zij investeren, vernieuwen en zorgen voor werkgelegenheid. Om het ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken is er het team MKB & Instellingen van de gemeente Rotterdam.

Zij ondersteunen bij kansen, helpen bij het oplossen van knelpunten en zijn er ook om gewoon eens van gedachten te wisselen. Het team bestaat uit de Ondernemersbalie, het accountmanagement, de bedrijfscontactfunctionarissen en het casemanagement.

 

Publicatie

In het deze week verschenen MKB Magazine lees je hoe de gemeente het ondernemerschap ondersteunt vanuit de diverse disciplines. Ook delen Adil Mokhtari, eigenaar van Marques espresso, en Christoffel Wielders, eigenaar van Wielders Management BV, hun ervaringen. ‘Sinds we een accountmanager hebben is het leven makkelijker.’ Het hele verhaal lees je op pagina 24-25.

Kathmann

Wethouder Kathmann trapt het nieuwe jaar af met haar eerste column in het MKB Magazine. Ze zoomt in op de goede, ondernemende voorbeelden in Rotterdam. Bezorgdienst Picnic bijvoorbeeld of de start-up WhaleWashing, die een enorme wasstraat voor grote schepen aan het realiseren is. Haar doel: de meest ondernemende stad van Nederland worden met innovatie mkb’ers op kop. Haar column lees je op pagina 23.