>

MKB Werkoffensief van start!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kansen bieden voor werkzoekenden op een baan, kansen voor de MKB-ondernemer om te groeien. Dat is het doel van MKB Werkoffensief.

De belangrijkste doelgroep aan de werknemerskant zijn allereerst de mensen uit de bijstand. Zij moeten zo snel mogelijk weer aan het werk. In een later stadium van het project komen ook de doelgroepen van school naar werk en van werk naar werk aan bod. MKB Werkoffensief heeft voor werkgevers een aantal mooie voordelen. Zo kun je op één plek met één aanspreekpunt terecht met al je vragen en hulp bij werving van geschikte kandidaten. Op HalloWerk (een online matchingsplatform van de gemeente Rotterdam en Den Haag dat werkzoekenden en werkgevers direct met elkaar in contact brengt) kun je ook zelf zoeken naar geschikte kandidaten voor openstaande functies. Door subsidieregelingen krijg je als werkgever budget om werknemers om te scholen en op te leiden.

Samenwerking gemeenten en MKB Rotterdam Rijnmond

Dinsdag 14 mei was de officiële aftrap van het MKB Werkoffensief. In een bomvol Lake House aan de Bergsche Plas tekende wethouder Richard Moti namens de gemeente Rotterdam, Harriet Westerdijk namens Capelle aan den IJssel en Igor Bal namens Nissewaard de samenwerking met MKB Rotterdam Rijnmond om MKB Werkoffensief de komende jaren tot een succes te maken.

Heeft u als MKB ondernemer interesse in deelname aan het MKB werkoffensief? Neem dan contact op met het MKB Rotterdam via: 010- 262 03 75 of info@mkb-werkoffensief.nl.