>
Foto: Darko Stojanovic

Movers & shakers gezocht voor de Health Business Week 2021; The New Healthcare Era

2 november 2020

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De Health Business Week (HBW) is het grootste gezondheidsevenement in Nederland waar studenten, bedrijven, opinieleiders en interessante sprekers elkaar ontmoeten, netwerken en inspireren. De HBW is tevens de grootste zorggerelateerde business week van Nederland, in 2021 viert het een tweede lustrum. Zorggerelateerde bedrijven kunnen zich aanmelden als ‘Mover & Shaker’ om zich tijdens deze week te presenteren.

 

Tijdens de HBW 2021 (22 februari – 5 maart 2021) worden ongeveer 1100 bachelor-, pre-master- en masterstudenten van de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) uitgenodigd. Maar ook andere universitaire studenten die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse zorgsector zijn welkom om tijdens deze week leiders van bedrijven en organisaties uit de zorg te ontmoeten.

 

De HBW is een initiatief van SHARE, de faculteitsvereniging van de studie Health Policy and Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam. SHARE zorgt ervoor dat ook tijdens deze uitdagende tijd van de coronapandemie, getalenteerde studenten in contact komen met toonaangevende zorggerelateerde bedrijven. Zorg gaat altijd door en daarom is dit evenement dit jaar extra van belang.

 

‘The New Healthcare Era’

Het centrale thema van deze 10e editie is ‘The New Healthcare Era’. De uitdagende periode van vandaag zorgt ervoor dat er actie ondernomen moet worden om de zorg naar het volgende niveau te tillen. Innovatie en implementatie vanuit de hele zorgsector is hierbij noodzakelijk. Samenwerking tussen verschillende partijen, zowel publiek als privaat, is nog belangrijker geworden. Zorgbedrijven moeten juist nu laten zien hoe zij hun steentje bijdragen aan de zorg om deze nog succesvoller te maken; zorgbedrijven als ‘Movers & Shakers’ van de toekomstige gezondheidszorg.

 

Tijdens de HBW zijn er verschillende zorgbedrijven aanwezig zodat studenten een overzicht krijgen van de diversiteit aan bedrijven binnen de zorgsector: farmaceutische industrie, zorgverzekeraars, zorginstellingen, adviesbureaus en nog veel meer. Gedurende de HBW zal ‘The New Healthcare Era’ als richtinggevende gedachte voortdurend centraal staan om studenten kennis te laten maken met de zorg en de zorgleiders van de toekomst.

 

De HBW begint met een groot openingsevenement waar onder meer interessante sprekers hun mening geven over het centrale thema. De week zal verder bestaan ​​uit activiteiten zoals: bedrijfspresentaties, workshops, speedinterviews, debatten, businesscases en informele activiteiten. Ook worden er verschillende netwerkborrels georganiseerd om de beste kennismaking tussen bedrijven en studenten te creëren.

 

Aanmelden als Mover & Shaker in ‘The New Healthcare Era’?

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de HBW om zich te presenteren aan de meest gemotiveerde universitaire zorgtalenten van de toekomst, tijdens deze grootste zorggerelateerde business week van Nederland. Meer weten? Mail dan naar: chairman@healthbusinessweek.com