Actueel

Gefilterd op inhoud-type “Interview”

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • HySiLabs

    De SES-subsidie is medio 2022 voor de vierde keer in zijn bestaan toegekend aan verschillende bedrijven. HySiLabs is er daar een van. Samen met Den Hartogh Logistics start het bedrijf…

    Thema’s:
    • Smart Energy Systems
  • Centrum Hoek van Holland. Beeld ter illustratie

    Elke zomer ligt het strand van Hoek van Holland volledig vol met zonnende en genietende mensen. Binnenkort kan iedere Rotterdammer met de metro naar het strand, omdat de metro dan…

    Thema’s:
    • Vitale Kerngebieden
  • Dan van Veen is owner/cofounder van We4Sea, een bedrijf dat zich richt op dataverzameling om schepen efficiënter te laten varen. Hoe zijn zij gegroeid van startup tot een volwassen bedrijf,…

    Thema’s:
    • Maritiem
  • Vorige week bracht Wethouder Haven en Economie, Robert Simons een bezoek aan AquaSmartXL. AquaSmartXL is een succesvol en snelgroeiend bedrijf dat met onbemande varende drones veilig en efficiënt inspecties en metingen uit kan…

    Thema’s:
    • Maritiem
  • Lisa en William Schildwacht van ZaaKado

    Sokken van visnetten als duurzaam relatiegeschenk Lisa en William Schildwacht van ZaaKado besteden in hun bedrijf optimaal aandacht aan duurzame geschenken voor de zakelijke markt, van kerstpakketten tot een klein…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Ga er maar aan staan, net nadat je de deuren van je hotel hebt geopend, breekt er een pandemie uit. Het overkwam Glenn Severin van boetiekhotel Supernova. Geen reden om…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Kees van Steensel is directeur van Van Steensel Assurantiën, maar daarnaast ook kantoorpandeigenaar. Hij begon een aantal jaar geleden al met het verduurzamen van zijn pand.

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • In 2017 richtten Mark Brouwers en compagnon David Franzén het bedrijf ‘Nocto‘ op. Na een rumoerige start vanwege alle beperkingen rondom corona, is de horeca social media app deze lente…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Ondernemer, voorzitter van twee BIZ’en, en een echte horecatijger. Ron de Jong is geen onbekende binnen de Rotterdamse horeca. Hij doet ‘alles op gevoel’, is een optimist en houdt van…

    Thema’s:
    • Horeca