Actueel

Gefilterd op thema “Food”

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • ambassadeurs Pepijn Schmeink en Perry de Man

    Het Nieuwe Nassen is sinds september 2021 uitgegroeid tot een lokale beweging van voedsel ondernemers, natuurinclusieve boeren, Rotterdamse chefs en brancheorganisaties die samen de voedseltransitie op de kaart zetten in…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Twee mannen tillen kratten met fruit

    Rotterdam is de thuishaven van de Stadshaven Brouwerij, vanaf de opening in juli 2021 direct de een na grootste onafhankelijke craftbier brouwerij van Nederland. Toeval dat de Stadshaven Brouwerij voor…

    Thema’s:
    • Circulair
  • Terrasvlonders Rotterdam

    Ondernemers die terrasvlonders willen aanleggen, moeten hiervoor een vergunning aanvragen bij de gemeente. Plaatsen van een vlonderterras kan van 15 mei tot en met 15 oktober 2023. Wie kan een vergunning aanvragen en hoe doe je dat?

    Thema’s:
    • Horeca
  • Terras Coolhaven

    Ondernemers de mogelijkheid bieden op vrijdag en zaterdag een uur langer open te zijn, terrasuitbreiding, meerverlaatjes en geluidjes en het ter beschikking stellen van gratis terrasvlonders. Onder meer daarmee zet het college in op een levendige en bruisende stad met een divers aanbod van (nacht)horeca, waarbij horecaondernemers de ruimte krijgen. Dat staat in het Uitvoeringsplan horeca dat dinsdag 22 november werd gepresenteerd.

    Thema’s:
    • Horeca
  • Femke van Alohabar

    Zero waste met espresso in je mayonaise Ze groeide op tussen de boeren, midden in het buitenleven, met groenten uit eigen tuin. Die herinneringen als kind maar vooral de liefde…

    Thema’s:
    • MKB010 Next
  • Vrouw staat met haar hand in de zij voor een groentekraam

    Maaike werkte als online marketeer bij Coolblue in Rotterdam. Hier merkte zij dat ze liever over gezonde voeding praatte dan over het verkopen van koelkasten. Ze ging van werknemer naar…

    Thema’s:
    • Food
  • Drie mannen staan in een bar

    Na vier jaar evenementen te hebben georganiseerd als hobby, waren ze er klaar voor. Jermaine, Niels en Viktor zegden begin 2020 hun baan op om de evenementen grootser en professioneler…

    Thema’s:
    • Food
  • Portretfoto Sanne de Vries

    Op haar 24ste besloot Sanne om als ondernemer aan de slag te gaan. Dit resulteerde in een eigen franchise restaurant van Pizzabakkers, een bestuursfunctie bij Jong Management en de prijs…

    Thema’s:
    • Food
  • Dame met tatoages houdt kop en schotel op

    Heerlijk, zo’n warme kop koffie of thee tijdens je werk. MAAS verzorgt de warme dranken bij heel wat organisaties, van bedrijven tot ziekenhuizen, universiteiten en andere instellingen. Ook bij de…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid