Actueel

Gefilterd op thema “Food”

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • Terras Coolhaven. Beeld ter illustratie

    Ondernemers de mogelijkheid bieden op vrijdag en zaterdag een uur langer open te zijn, terrasuitbreiding, meerverlaatjes en geluidjes en het ter beschikking stellen van gratis terrasvlonders. Onder meer daarmee zet het college in op een levendige en bruisende stad met een divers aanbod van (nacht)horeca, waarbij horecaondernemers de ruimte krijgen. Dat staat in het Uitvoeringsplan horeca dat dinsdag 22 november werd gepresenteerd.

    Thema’s:
    • Horeca
  • Femke van Aloha

    Zero waste met espresso in je mayonaise Ze groeide op tussen de boeren, midden in het buitenleven, met groenten uit eigen tuin. Die herinneringen als kind maar vooral de liefde…

    Thema’s:
    • MKB010 Next
  • Terras in Rotterdam ter illustratie

    De tijd van de terrassen is weer aangebroken. Gasten die genieten van het mooie weer terwijl ze op jouw terras een hapje of drankje doen. Klinkt goed toch? De gemeente…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Maaike van EatPeasy

    Maaike werkte als online marketeer bij Coolblue in Rotterdam. Hier merkte zij dat ze liever over gezonde voeding praatte dan over het verkopen van koelkasten. Ze ging van werknemer naar…

    Thema’s:
    • Food
  • uniek concept broodje q

    Na vier jaar evenementen te hebben georganiseerd als hobby, waren ze er klaar voor. Jermaine, Niels en Viktor zegden begin 2020 hun baan op om de evenementen grootser en professioneler…

    Thema’s:
    • Food
  • Op haar 24ste besloot Sanne om als ondernemer aan de slag te gaan. Dit resulteerde in een eigen franchise restaurant van Pizzabakkers, een bestuursfunctie bij Jong Management en de prijs…

    Thema’s:
    • Food
  • Dame met tatoages houdt kop en schotel op

    Heerlijk, zo’n warme kop koffie of thee tijdens je werk. MAAS verzorgt de warme dranken bij heel wat organisaties, van bedrijven tot ziekenhuizen, universiteiten en andere instellingen. Ook bij de…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Ayuk en Scifo van Falafval

    Duurzaam ondernemen, de toekomst en afval. Daarover spraken wij de oprichters van Falafval. Een inspirerend verhaal en een uniek concept.

    Thema’s:
    • Food
  • Bakkerij van der Grijn

    “De wereld mooier maken met Brood van gisteren” Toen Teunis van der Grijn in 1950 zijn familiebedrijf annex bakkerij begon, werden de bestellingen al op een duurzame manier rondgebracht. Met…

    Thema’s:
    • Circulair