Actueel

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • Hugo Kruijssen van Sugo

    Sugo, bekend om zijn heerlijke pizza’s, bewijst dat duurzaamheid en winstgevendheid hand in hand kunnen gaan. In dit interview deelt Hugo Kruijssen, eigenaar van Sugo, zijn ervaringen en inzichten over…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Foto waarin met voedsel "Fight Food waste" is geschreven - MD Rajibul Islam from Pixabay

    Onderdeel van Hotel Neutraal zijn gezamenlijke kennis- en inspiratiesessies. Op dinsdag 24 oktober van 10.30 tot 13.30 uur staat inspiratiesessie #2 op de agenda. Deze sessie staat in het teken van…

    Thema’s:
    • Circulair
  • Alwine van Winsen van BeeSerious over Starten in 010

    Dat het niet goed gaat met de bijen is niet alleen slecht nieuws voor de bloemetjes, maar zeker ook voor ons. Tijd om in actie te komen dus. BeeSerious startte in Rotterdam bij onze Ondernemersbalie. Met als doel bij te dragen aan een gezonde, vitale en meer resistente bijenpopulatie. Een goede start voor BeeSerious. In de reeks Starten in 010 zie je hoe een start bij de Ondernemersbalie jou ook verder kan helpen.

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Twee mannen tillen kratten met fruit

    Rotterdam is de thuishaven van de Stadshaven Brouwerij, vanaf de opening in juli 2021 direct de een na grootste onafhankelijke craftbier brouwerij van Nederland. Toeval dat de Stadshaven Brouwerij voor…

    Thema’s:
    • Circulair
  • Terras Coolhaven

    Ondernemers de mogelijkheid bieden op vrijdag en zaterdag een uur langer open te zijn, terrasuitbreiding, meerverlaatjes en geluidjes en het ter beschikking stellen van gratis terrasvlonders. Onder meer daarmee zet het college in op een levendige en bruisende stad met een divers aanbod van (nacht)horeca, waarbij horecaondernemers de ruimte krijgen. Dat staat in het Uitvoeringsplan horeca dat dinsdag 22 november werd gepresenteerd.

    Thema’s:
    • Horeca
  • Vrouw staat met haar hand in de zij voor een groentekraam

    Maaike werkte als online marketeer bij Coolblue in Rotterdam. Hier merkte zij dat ze liever over gezonde voeding praatte dan over het verkopen van koelkasten. Ze ging van werknemer naar…

    Thema’s:
    • Food
  • Drie mannen staan in een bar

    Na vier jaar evenementen te hebben georganiseerd als hobby, waren ze er klaar voor. Jermaine, Niels en Viktor zegden begin 2020 hun baan op om de evenementen grootser en professioneler…

    Thema’s:
    • Food
  • Portretfoto Sanne de Vries

    Op haar 24ste besloot Sanne om als ondernemer aan de slag te gaan. Dit resulteerde in een eigen franchise restaurant van Pizzabakkers, een bestuursfunctie bij Jong Management en de prijs…

    Thema’s:
    • Food
  • Dame met tatoages houdt kop en schotel op

    Heerlijk, zo’n warme kop koffie of thee tijdens je werk. MAAS verzorgt de warme dranken bij heel wat organisaties, van bedrijven tot ziekenhuizen, universiteiten en andere instellingen. Ook bij de…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid