Actueel

Gefilterd op thema “Food”

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • Juigende mensen met Feyenoordvlag

    Woensdag 25 mei speelt Feyenoord tegen AS Roma de finale van de Conference League. Veel horecagelegenheden zenden de wedstrijd voor hun bezoekers op schermen uit, dit mag. Wel vragen we…

    Thema’s:
    • Food
  • Maaike van EatPeasy

    Maaike werkte als online marketeer bij Coolblue in Rotterdam. Hier merkte zij dat ze liever over gezonde voeding praatte dan over het verkopen van koelkasten. Ze ging van werknemer naar…

    Thema’s:
    • Food
  • uniek concept broodje q

    Na vier jaar evenementen te hebben georganiseerd als hobby, waren ze er klaar voor. Jermaine, Niels en Viktor zegden begin 2020 hun baan op om de evenementen grootser en professioneler…

    Thema’s:
    • Food
  • Op haar 24ste besloot Sanne om als ondernemer aan de slag te gaan. Dit resulteerde in een eigen franchise restaurant van Pizzabakkers, een bestuursfunctie bij Jong Management en de prijs…

    Thema’s:
    • Food
  • Dame met tatoages houdt kop en schotel op

    Heerlijk, zo’n warme kop koffie of thee tijdens je werk. MAAS verzorgt de warme dranken bij heel wat organisaties, van bedrijven tot ziekenhuizen, universiteiten en andere instellingen. Ook bij de…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Ayuk en Scifo van Falafval

    Duurzaam ondernemen, de toekomst en afval. Daarover spraken wij de oprichters van Falafval. Een inspirerend verhaal en een uniek concept.

    Thema’s:
    • Food
  • Bakkerij van der Grijn

    “De wereld mooier maken met Brood van gisteren” Toen Teunis van der Grijn in 1950 zijn familiebedrijf annex bakkerij begon, werden de bestellingen al op een duurzame manier rondgebracht. Met…

    Thema’s:
    • Circulair
  • Falafval

    Falafval is de eerste gebruiker van de Foodhub bij het gloednieuwe BlueCity Lab in de kelder van het voormalig subtropisch zwembad Tropicana aan de Maasboulevard. De producent van falafel uit…

    Thema’s:
    • Circulair
  • reisbureau

    Reisbureau Buitenlandsche Zaken gooide het roer helemaal om na de uitbraak van COVID-19. In plaats van culinaire reizen naar sterrenrestaurants over de hele wereld, verkoopt het team nu allerlei verse…

    Thema’s:
    • Food