“De wereld mooier maken met Brood van gisteren” Toen Teunis van der Grijn in 1950 zijn familiebedrijf annex bakkerij begon, werden de bestellingen al op een duurzame manier rondgebracht. Met…
Falafval is de eerste gebruiker van de Foodhub bij het gloednieuwe BlueCity Lab in de kelder van het voormalig subtropisch zwembad Tropicana aan de Maasboulevard. De producent van falafel uit…
Reisbureau Buitenlandsche Zaken gooide het roer helemaal om na de uitbraak van COVID-19. In plaats van culinaire reizen naar sterrenrestaurants over de hele wereld, verkoopt het team nu allerlei verse…
Rotterdam is één van de belangrijkste logistieke hubs ter wereld. Hier zijn professionals uit alle windstreken bezig met het regelen van de import en export van goederen die de hele…
In mei opende SUE Food de tweede vestiging in Rotterdam en het aantal verkooppunten stijgt. De producten zijn suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan, en sluiten aan op de trend van…