Actueel

Gefilterd op thema “Horeca” en ondernemersgroep “Horeca”

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • Wethouder Robert Simons brengt een tochtstrip aan bij het pand van een ondernemer aan de Schiedamsedijk

    Het Energie Klus & Coach team van de gemeente Rotterdam helpt ondernemers aan de Schiedamseweg en Hoogvliet Binnenban met energiebesparende adviezen en gratis maatregelen zoals bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en LED-verlichting.…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Terras Coolhaven. Beeld ter illustratie

    Ondernemers de mogelijkheid bieden op vrijdag en zaterdag een uur langer open te zijn, terrasuitbreiding, meerverlaatjes en geluidjes en het ter beschikking stellen van gratis terrasvlonders. Onder meer daarmee zet het college in op een levendige en bruisende stad met een divers aanbod van (nacht)horeca, waarbij horecaondernemers de ruimte krijgen. Dat staat in het Uitvoeringsplan horeca dat dinsdag 22 november werd gepresenteerd.

    Thema’s:
    • Horeca
  • Terrasuitbreiding 2023

    Veel ondernemers zijn blij met de mogelijkheid om het terras te verruimen. Goed nieuws: je kunt jouw verruimde terras langer laten staan. De gemeente verlengt de Tijdelijke regeling terrasverruiming tot…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Marijn Hoogstraten van seeRotterdam geeft met zijn onderneming fietstours door Rotterdam. Naast mooi weer, speelt toerisme speelt voor hem een grote rol. We stellen hem In ‘Recht voor z’n raap‘…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Ga er maar aan staan, net nadat je de deuren van je hotel hebt geopend, breekt er een pandemie uit. Het overkwam Glenn Severin van boetiekhotel Supernova. Geen reden om…

    Thema’s:
    • Horeca
  • In 2017 richtten Mark Brouwers en compagnon David Franzén het bedrijf ‘Nocto‘ op. Na een rumoerige start vanwege alle beperkingen rondom corona, is de horeca social media app deze lente…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Ondernemer, voorzitter van twee BIZ’en, en een echte horecatijger. Ron de Jong is geen onbekende binnen de Rotterdamse horeca. Hij doet ‘alles op gevoel’, is een optimist en houdt van…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Femke van Aloha

    Zero waste met espresso in je mayonaise Ze groeide op tussen de boeren, midden in het buitenleven, met groenten uit eigen tuin. Die herinneringen als kind maar vooral de liefde…

    Thema’s:
    • MKB010 Next
  • Terras in Rotterdam ter illustratie

    De tijd van de terrassen is weer aangebroken. Gasten die genieten van het mooie weer terwijl ze op jouw terras een hapje of drankje doen. Klinkt goed toch? De gemeente…

    Thema’s:
    • Horeca