De gemeente Rotterdam nodigt Horeca Ondernemers van harte uit voor de Kennis- en netwerksessie Horeca op maandag 14 oktober. Dit event vindt plaats in het Auditorium Timmerhuis (Halvemaanpassage 90) van…
Sugo, bekend om zijn heerlijke pizza’s, bewijst dat duurzaamheid en winstgevendheid hand in hand kunnen gaan. In dit interview deelt Hugo Kruijssen, eigenaar van Sugo, zijn ervaringen en inzichten over…
Op 2 juli heeft het college van B&W de nieuwe horecagebiedsplannen voor Centrum, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen-Crooswijk, Noord en de Centraal Aangestuurde Gebieden vastgesteld. Daarmee is het proces om samen met…
Van bierliefhebber tot duurzaamheidsvoorloper Harm van Deuren is eigenaar van Stadshaven Brouwerij en founder van Horecabier.nl. Met vestigingen van de Bierfabriek in Amsterdam, Almere en Delft, heeft hij een van…
Vanaf april vinden er weer een aantal grote evenementen plaats. Als horeca ondernemers hebben jullie een belangrijke rol in het creëren van een sfeer die niet alleen gezellig, maar ook…
IJsjes en AI, twee smaken die je wellicht niet zo gauw met elkaar zou combineren. Adnan, al ruim 6 jaar ijsmaker met drie locaties in Rotterdam, ging de uitdaging aan…
Ondernemers die een terrasvlonder willen, moeten hiervoor een vergunning aanvragen. Plaatsen van een terrasvlonder kan van 15 mei tot en met 15 oktober. Vraag je vergunning aan via de site…
Het college van Rotterdam heeft afgelopen week bekend gemaakt dat een reeks belangrijke dagen in 2024 zijn aangewezen als collectieve festiviteiten. Op deze speciale dagen, waaronder de Marathon van Rotterdam,…
Voor de zomer moeten de Horecagebiedsplannen 2024-2027 gereed zijn. Of je nu een bewoner, lid van de wijkraad, horecaondernemer, of gewoon geïnteresseerd bent, dit is je kans om mee te…