Actueel

Filters voor de berichten

Lijst van berichten

  • Wethouder Robert Simons brengt een tochtstrip aan bij het pand van een ondernemer aan de Schiedamsedijk

    De pilot -actie met het Energie Klus & Coach team van de gemeente Rotterdam helpt ondernemers aan de Schiedamseweg en Hoogvliet Binnenban met energiebesparende adviezen en gratis maatregelen zoals bijvoorbeeld…

    Thema’s:
    • Duurzaamheid
  • Terras Coolhaven

    Ondernemers de mogelijkheid bieden op vrijdag en zaterdag een uur langer open te zijn, terrasuitbreiding, meerverlaatjes en geluidjes en het ter beschikking stellen van gratis terrasvlonders. Onder meer daarmee zet het college in op een levendige en bruisende stad met een divers aanbod van (nacht)horeca, waarbij horecaondernemers de ruimte krijgen. Dat staat in het Uitvoeringsplan horeca dat dinsdag 22 november werd gepresenteerd.

    Thema’s:
    • Horeca
  • Groep mensen staan op de trappen bij het WTC

    Zestien Rotterdamse hotels en projectpartners zetten de eerste grote stappen op weg naar een duurzame en circulaire branche.

    Thema’s:
    • Circulair
  • Groepje mensen met fietsen. Op de voorgrond wijst één man de weg

    Marijn Hoogstraten van seeRotterdam geeft met zijn onderneming fietstours door Rotterdam. Naast mooi weer, speelt toerisme speelt voor hem een grote rol. We stellen hem In ‘Recht voor z’n raap‘…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Man zit in tuin op een houten bankje

    Ga er maar aan staan, net nadat je de deuren van je hotel hebt geopend, breekt er een pandemie uit. Het overkwam Glenn Severin van boetiekhotel Supernova. Geen reden om…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Twee mannen met de Erasmusbrug op de achtergrond

    In 2017 richtten Mark Brouwers en compagnon David Franzén het bedrijf ‘Nocto‘ op. Na een rumoerige start vanwege alle beperkingen rondom corona, is de horeca social media app deze lente…

    Thema’s:
    • Horeca
  • Man leunt naar links tegen een blauwe stoel in een café

    Ondernemer, voorzitter van twee BIZ’en, en een echte horecatijger. Ron de Jong is geen onbekende binnen de Rotterdamse horeca. Hij doet ‘alles op gevoel’, is een optimist en houdt van…

    Thema’s:
    • Horeca