Onderzoek Goed inkopen door Rotterdams mkb

 • Inhoudstype:
  • Nieuws
 • Thema’s:
  • Arbeidsmarkt
  • Circulair
  • Duurzaamheid
  • Sociaal ondernemen

Rotterdam ziet een groei in ondernemers die zich met passie en ondernemerschap willen inzetten voor maatschappelijke uitdagingen in de stad. Door bij deze ondernemers in te kopen, draag je direct bij aan een positieve impact op mens en milieu. Elke euro die je bij een van hen besteedt, draagt bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken in onze stad. Zo ondersteun je niet alleen lokale, sociale en/of circulaire ondernemingen, maar bevorder je ook het welzijn van Rotterdammers en de lokale economie.

Voor Goed stimuleert sociaal ondernemerschap, niet alleen bij deze impactgerichte ondernemingen, maar ook binnen het bredere bedrijfsleven in Rotterdam. Denk aan het aannemen van medewerkers met ‘Onbenut Potentieel’ of het verantwoord en maatschappelijk inkopen. Dit is precies wat Voor Goed wil aanmoedigen via het platform Goed Inkopen. Jouw input is hierbij erg waardevol.

Met onderzoek krijgt Voor Goed inzicht in de inkoopcriteria van het Rotterdamse bedrijfsleven, wat bijdraagt aan het platform Goed Inkopen. Dit platform promoot impactgerichte ondernemingen en biedt overzicht aan het mkb om lokaal, circulair en/of sociaal in te kopen.

Neem deel aan het onderzoek

Voor Goed nodigt je uit om de vragenlijst (+/- 10 minuten) vóór vrijdag 15 maart 2024 in te vullen.

Heb je een beperkte inkoopbehoefte? Of zoek je altijd specifieke producten of diensten? Ook dan is jouw input waardevol en vragen we je om de enquête in te vullen.

Meer weten?

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je specifieke vragen over Goed Inkopen of Goed Aannemen? Neem dan vooral contact met ons op via: info@voorgoedagency.nl!

Wat is een impact ondernemer?

Organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de stad door hun bedrijfsactiviteiten en winst in te zetten voor het oplossen van maatschappelijke problemen, zowel op sociaal (zoals arbeidsparticipatie en sociale cohesie) als ecologisch (zoals circulaire economie en klimaatadaptatie) vlak.

Meer weten over impact ondernemen?

Maak winst met impact

Impact ondernemen

Deel deze pagina