>

Online supermarkt Picnic bouwt distributiecentrum in Rotterdam

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Picnic bezorgt al langer boodschappen in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel, maar om klanten in regio Rijnmond nog sneller van hun bestellingen te kunnen voorzien wordt er een nieuw distributiecentrum in Albrandswaard-Rotterdam geopend.

Online supermarkt

De in 2015 opgerichte online supermarkt bezorgt uitsluitend boodschappen aan huis en heeft dus geen fysieke vestigingen waar boodschappen gedaan kunnen worden. De bestellingen worden gratis thuisbezorgd en met elektrische wagentjes vervoerd. Het bedrijf gaat naar eigen zeggen voedselverspilling tegen door alleen de levensmiddelen die worden besteld in te kopen.

14.000 m²

De online supermarkt heeft al een distributiecentrum in Eindhoven, Utrecht, Diemen en Nijkerk. Dit rijtje wordt vanaf half oktober aangevuld met een nieuw distributiecentrum in Rotterdam van circa 14.000m². Na Eindhoven is de nieuwe vestiging in Rotterdam de grootste. De zogenoemde hubs in regio Rijnmond kunnen door het distributiecentrum makkelijker bevoorraad worden.

Werkgelegenheid

Volgens Picnic zijn er voor het nieuwe centrum, waar zowel gekoelde als houdbare producten voor klanten worden verzameld, zo’n 300 tot 500 nieuwe medewerkers nodig voor het verzamelen van de bestellingen van klanten en het klaarmaken van de bestellingen.