Op zoek naar een bedrijfskavel? Help dan mee!

  • Inhoudstype:
    • Nieuws

Vrije bedrijfskavels zijn schaars in Rotterdam. Voor ondernemers blijkt het een uitdaging om hun bedrijf in Rotterdam te vestigen. Sinds eind 2021 werd dit nog ingewikkelder, omdat de gemeente vanaf dat moment verplicht werd gesteld om kavels via een openbare selectieprocedure op de markt te brengen.

De gemeente heeft in het afgelopen half jaar twee kavels op het bedrijventerrein Spaanse Polder via de nieuwe marktselectieprocedure op de markt gezet. Om deze pilot te evalueren en het in de toekomst makkelijker te maken voor ondernemers zijn we benieuwd naar hoe deze procedure is ervaren. Daarom nodigen wij je uit om deel te nemen aan een marktconsultatie.

© Irene Hoekstra

Heb je deelgenomen aan een van de marktselectieprocedures, of had je graag willen deelnemen maar is dit niet gelukt (omdat je er bijvoorbeeld niet of te laat van afwist)? Geef dan je mening, zodat wij dit kunnen meenemen bij het toekomstig aanbod aan bedrijfskavels.

Wie kan deelnemen aan de marktconsultatie?

Iedereen kan deelnemen aan de marktconsultatie. Deelname is geheel vrijblijvend.

Hoe kan ik deelnemen?

De vragenlijst en voorwaarden zijn onderaan deze pagina te downloaden. Een reactie op de vragen kun je vervolgens mailen naar marktselectie_bedrijfskavels@rotterdam.nl onder vermelding van kenmerk

Beantwoording Marktconsultatie Spaanse Polder + bedrijfsnaam’.

Je kunt tot uiterlijk 20 november 2023 het formulier indienen. Het is niet verplicht om de volledige vragenlijst in te vullen.

Weten wanneer er weer bedrijfskavels beschikbaar zijn?

Nieuw aanbod bedrijfskavels wordt gepubliceerd op https://www.ondernemen010.nl/regelen/vestigen/bedrijfskavels/

Houd daarom deze pagina in de gaten voor het meest actuele aanbod.

Deel deze pagina