Opening duurzaam designer warenhuis Seclo

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Circulair

Seclo moedigt samenwerking aan tussen duurzame merken, bevordert transparantie en educatie over duurzame mode, en nodigt iedereen uit om de groenere modekeuze te omarmen. Op 14 september opent de nieuwe pop-up store aan de Lijnbaan 117. Het assortiment bestaat uit upcycled fashion, vintage en nieuwe duurzame collecties.

De vier oprichters van Seclo

Deze startup onderscheidt zich door de mogelijkheid om haar assortiment zowel op een online platform via www.seclo.nl te bekijken, als fysiek in een winkel te passen. De pop-up store is tot en met december geopend. Het assortiment bestaat uit designerkleding van onder andere Michael van de Meijde, Ceno, DFC Upcycling, Stephastique, S.A.MPLE, Swinda van Dijk, Nicole Plender en Katerina Demidenko.

Oprichting

De oprichters van Seclo zijn twee studenten in Rotterdam met een passie voor duurzame economie. Zij willen hét meest relevante direct-to-consumer platform voor slow fashion worden. Door het platform verlengen zij de levensduur van kleding en verminderen zij fast fashion, samen met de verspilling en vervuiling ervan.

Circulair ondernemen

Verder lezen over Circulair ondernemen? Kijk op: circulair ondernemen

Deel deze pagina