Oproep van de wethouder aan Rotterdamse ondernemers

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Duurzaamheid
    • Geldzaken
    • Regelen

Doe mee aan de enquête zodat wij u beter van dienst kunnen zijn!

Beste Rotterdamse ondernemer,

Als wethouder Economie van de gemeente Rotterdam zet ik me maximaal in om lokale ondernemers te ondersteunen en onze ondernemersdienstverlening te verbeteren. Ondernemers vormen de ruggengraat van onze stedelijke economie en we willen ervoor zorgen dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

groep mensen bekijken plattegrond op een tafel

Daarom houden we een enquête en zijn we benieuwd naar uw mening. We willen graag weten in welke mate u bekend bent met de producten en dienstverlening van de gemeente Rotterdam, wat u vindt van Rotterdam als ondernemersstad en in hoeverre u zich bijvoorbeeld bezighoudt met energiebesparing. Uw ervaringen en suggesties zijn voor ons van onschatbare waarde. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken wij om te kijken met welke onderwerpen wij aan de slag moeten en welke producten en diensten we beter bekend moeten maken bij de ondernemers, zodat zij er makkelijker gebruik kunnen maken.

Hoe kunt u helpen?

Ga naar onze enquête en neem 5 minuten de tijd om onze vragen te beantwoorden. Het kost weinig moeite en uw bijdrage maakt een groot verschil bij het verbeteren van de dienstverlening aan ondernemers zoals u.

Samen kunnen we Rotterdam een nog betere plek maken om te ondernemen. Uw stem telt! Daarom hoop ik van harte op uw deelname. Alvast dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Robert Simons
Wethouder Haven, Economie, Horeca en Bestuur (wijken en kleine kernen)

Deel deze pagina