Pitchcoaching voor CEO’s

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Trainingssessie voor CEO's tjdens de CleanTech Summit op 21 en 22 november

Tijdens de Tijdens het eerste deel van de sessie worden CEO’s getraind door professionele coaches in het geven van een effectieve pitch. Ook krijgen ze feedback op de eigen pitch.

Het tweede deel van de training bestaat uit een workshop die wordt georganiseerd door CEO CF. Dit is een netwerk met ervaren en succesvolle CEO’s die hun kennis en kunde inzetten om opkomende CEO’s te begeleiden en te coachen. Deze coaching vindt plaats in het Erasmus Center for Entrepreneurship, Rotterdam Science Tower 11th floor, Marconistraat 16, Rotterdam.

Logo Interreg Scale Up

SCALE-UP

De coaching wordt georganiseerd vanuit het project SCALE UP. Het project SCALE-UP brengt grote bedrijven die willen verduurzamen samen met innovatieve scale-ups die hen daarbij kunnen helpen. Scale-ups zijn jonge bedrijven die met hun product, technologie of dienst klaar zijn voor de markt. SCALE-UP is een samenwerking tussen cleantech-clusters uit België, Denemarken, Engeland, Zweden en Nederland.

 

CleanTech Summit

De coaching is ter voorbereiding op de CleanTech summit van 22 november. Op deze tweede dag krijgen jonge innovatieve ondernemers de kans om hun innovatie te pitchen aan investeerders. Met als doel de investeerder te overtuigen en te enthousiasmeren voor een samenwerking. Erasmus Center for Entrepreneurship, Rotterdam Science Tower 11th floor, Marconistraat 16, Rotterdam

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek de website van SCALE-UP. Voor direct contact, mail naar scaleup@rotterdam.nl. SCALE-UP wordt gefinancierd vanuit het European Regional Development Fund: Interreg.