Foto: EVR010

Programma Economische Verkenning Rotterdam 2020 bekend

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Op 2 maart a.s. vindt de presentatie plaats van de EVR 2020, met als thema: ‘De veranderende economie en de groeiende innovatiekracht van Rotterdam’! Het belooft een inspirerende middag te worden waarop de laatste cijfers, trends, ontwikkelingen en andere belangrijke kerngegevens van de Rotterdamse economie bekend worden gemaakt en een kijkje in de toekomst wordt geboden.

 

Inmiddels is het programma voor de EVR 2020 bekend. De dagvoorzitter Geert Maarse en Zakia Guernina, bestuurslid Hogeschool Rotterdam, heten ieder op maandag 2 maart 2020 welkom. Daarna spreekt Deborah Nas, de meest opvallende vrouwelijke trendwatcher van dit moment en een veelgevraagde spreker over innovatie in het bedrijfsleven. Zij zal ook ingaan op stedelijke mobiliteit en op de manier waarop we deze in de toekomst kunnen borgen gezien de groeiende stromen van bezoekers, bewoners en werknemers.

Vervolgens zal wethouder Economie, Barbara Kathmann, haar visie geven op de ontwikkelingen in de Rotterdamse economie. Daarna zijn er diverse interessante workshops, waarin de EVR-partners hun visie geven over de veranderende economie van Rotterdam. De dag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

 

Ook deelnemen aan de EVR 2020?

Dan is het noodzakelijk dat je jezelf aanmeldt via deze link. Naast de presentatie zijn er ook workshops waarvoor je je kunt aanmelden. Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers per workshop beperkt is. Let op: na aanmelding ontvang je een paar dagen voor de presentatie van de EVR een boarding call met een persoonlijk toegangsbewijs (e-ticket).

 

EVR programma (PDF 220.2K)

Download het programma met details