Foto: Coworking space

Progress Bar Rotterdam wint de Coworking Space Members’ Choice Awards

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Progress Bar Rotterdam is de winnaar van de jaarlijkse ‘Coworker Members’ Choice Awards’ (CMCAs). De winnaars worden vastgesteld op basis van beoordelingen van duizenden coworking space-leden en gebruikers van Coworker.com.

“We zijn gegroeid van de eerste startup-hub naar de grootste coworking space in Rotterdam. En nu zijn we doorgegroeid tot een boutique coworking club waar we de leden helpen om hun doelen te behalen”, zegt oprichter van Progress Bar Leon Pals. “Dit toont aan dat het echt om community draait bij coworking.” “Progress Bar is uniek in hoe wij de leden faciliteren in het behalen van hun doelen, onder andere door middel van het publieke Progress Report Board. Daarnaast is het een enorm interactieve hub met events en leeft het zelfs gedurende de weekenden.”

Sinds 2018 organiseert de Coworker Members’ Choice Awards de enige wereldwijde coworking awards, zodat de beste coworking spaces de erkenning krijgen die ze verdienen.

We zijn gegroeid van de eerste startup-hub naar de grootste coworking space in Rotterdam.

Leon Pals - Oprichter Progress Bar

Een dynamische community

“Coworker is enorm blij om de winnaars van de CMCA’s aan te kondigen en de beste coworking spaces van de wereld te eren”, zegt Sam Marks, CEO van Coworker. “Door zowel kleine als grote coworking spaces in de spotlights te zetten, die allemaal hard werken om een dynamische community te creëren voor hun leden, bieden we ze de mogelijkheid om hun unieke aanbod en mogelijkheden te tonen.” 

Een volledige lijst van de winnaars dit jaar is te vinden op www.coworker.com/lab en www.coworkinginsights.com.

Over Progress Bar

Progress Bar is als community-gebaseerde coworking space ontworpen om leden te ondersteunen in het behalen van hun doelen. Deze leden zijn veelal ondernemers, ontwikkelaars, freelancers en onderzoekers. Progress Bar is een initiatief van het Rotterdamse Startup Foundation.