Regionaal platform MKBDigitaal vernieuwt live

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Digitaal
    • Innovatie
    • MKB010 Next

Vanaf 1 mei 2023 is het vernieuwde regionale platform MKBDigitaal live gegaan. Dit platform is speciaal bedoeld voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en biedt hen de mogelijkheid om te groeien op het gebied van digitale technologieën.

AI afbeelding van een hacker

Het doel van MKBDigitaal is om ondernemers in het MKB te helpen bij hun digitale transformatie. Veel ondernemers hebben bijvoorbeeld nog geen website of maken geen gebruik van social media voor hun bedrijf. Hierdoor lopen ze mogelijk klanten en omzet mis. Met dit online platform willen de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), provincie Zuid-Holland, gemeente Rotterdam, Krimpen a/d IJssel, Zoetermeer en Den Haag ondernemers helpen om deze digitale achterstand in te halen.

Wat biedt MKBDigitaal?

MKBDigitaal biedt ondernemers een schat aan informatie en middelen om hen te helpen bij hun digitale transformatie. Zo kunnen ondernemers bijvoorbeeld tips en adviezen vinden over het opzetten van een website, het verbeteren van hun online zichtbaarheid en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast biedt het platform praktische tools en oplossingen voor het implementeren van nieuwe technologieën in hun bedrijf.

Leren van andere ondernemers en experts

Ondernemers kunnen ook gebruik maken van dit platform om in contact te komen met andere ondernemers en experts in hun vakgebied. Het platform biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan webinars en workshops, waarin ondernemers hun kennis en ervaringen kunnen delen met anderen. Zo kunnen ondernemers van elkaar leren en hun bedrijf verder laten groeien.

Gratis en vernieuwd platform

Het vernieuwde platform van is sinds vandaag live en zal nog beter zijn dan het oude en een nog betere gebruikerservaring bieden. En het beste nieuws: MKBDigitaal is gratis te gebruiken voor alle kleine en middelgrote bedrijven in de regio. Speciaal voor ondernemers uit Rotterdam, Den Haag, Krimpen a/d IJssel en Zoetermeer biedt het platform gratis cursussen aan over onder andere cyberweerbaarheid. Dit is belangrijk omdat cybercrime een groeiend probleem is voor ondernemers. Door de cursussen kunnen ondernemers zich beter beschermen tegen cyberaanvallen en hun bedrijf veiliger maken.

Dus, ben je ondernemer en wil je digitaal groeien en je bedrijf beter beschermen tegen cyberaanvallen? Neem dan zeker een kijkje op MKBDigitaal.com!

Deel deze pagina