Renovatie Roseknoop van start

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Bereikbaarheid
    • Logistiek

De renovatie van de Roseknoop is maandag 9 januari, van start gegaan. Dit betekent onder andere dat de 2e Rosestraat en de entrees van de Beijerlandselaan en Hilledijk tot eind september 2024 zijn afgesloten voor het autoverkeer en openbaar vervoer. Later in het jaar worden ook de Laan op Zuid (bij de Stokerstraat) en het Varkenoordseviaduct afgesloten. Die gaan eind oktober 2023 weer open.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Informatiepakket

Winkels, horeca en bedrijven gaan veel van de renovatie merken. Alles blijft bereikbaar, maar soms met een omweg en langere reistijd. Om klanten, medewerkers en leveranciers te informeren over de bereikbaarheid, is een toolkit gemaakt. In dit informatiepakket zitten posters en flyers om uit te delen.

De eerste winkeliers op de Beijerlandselaan en Hilledijk hebben de toolkit al in hun zaak ontvangen. Komende tijd worden de pakketten verder verspreid onder directe ondernemers in het gebied. Het informatiepakket staat ook online, aangevuld met onder andere een animatiefilmpje, kaarten, teksten en een folder van de RET.

Reisinformatie tram, bus en auto

Door de werkzaamheden rijden sommige trams en bussen tijdelijk een aangepaste route. Het gaat de eerste periode bijvoorbeeld om tram 20 en 25 en bus 66 en 77. Kijk op RET.nl/roseknoop voor een overzicht van alle omleidingen, vervallen haltes en gewijzigde routes.

Ook voor de auto zijn er omleidingen. Weten hoe je van en naar de Roseknoop komt? Kijk op Rotterdamonderweg.nl/roseknoop.

Blijf op de hoogte

Volg Renovatie Roseknoop op FacebookInstagram en Twitter.

Deel deze pagina